Přejít na obsah

audio v autě bez AM/FM tuneru


Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

poradíte mi prosím někdo, zda se vyrábí alternativa autorádia bez AM/FM tuneru umožňující pouze přehrávání audio z nějakého zdroje (ideálně AUX vstup)? Jinými slovy zařízení, které vypadá podobně jako autorádio, montuje se stejným způsobem, ale neobsahuje přijímač radiového vysílání - umí přehrávat jen z externího vstupu (AUX, bluetooth, cokoli). Alternativním (druhým v pořadí) přijatelným řešením je jiné zařízení (zesilovač?), které napojím na kabely stejně jako autorádio a klidně ať ty kabely vedou z přihrádky ven, nevadilo by mi to.

 

Dotaz je obecný pro libovolné auto, ale protože mám Fabii 1, píšu sem. Díval jsem se na seznam fór a nenašel jsem vhodnější.

 

Pro zvědavé: ano, kvůli koncesionářským poplatkům. To však prosím nechci rozebírat zde. Zkoušel jsem se po podobném zařízení pídit, něco se dalo sehnat z ciziny, ale spíš neúspěšně. Možná jen zadávám špatná klíčová slova.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...