Přejít na obsah

Keramická ochrana nového laku


HonzaW

Doporučené příspěvky

Jop, a aby som nezabudol... Carpro vyhodilo na trh Release - je to quick detailer určený priamo na ochranu čerstvo nanesenej keramiky počas jej vytvrdzovania - teda si na záhrade napatláš keramiku, postriekaš týmto, preprdneš hadrem a môžeš hneď veselo jazdiť aj po daždi... Radikálny posun k rozšíreniu home made detailingu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

před 4 hodinami, stafa napsal:

@JirikHL Korekcia bola 1-kroková DA leštičkou AutoFinesse DPX +Rupes DA medium pad +Rupes DA Fine polish... Predtým pucung Carpro Lift, Descale, TarX, IronX, Reset, clay pomocou clay towel, odmastenie Gyeon Prep... Všetko tak, ako vidíš - na záhrade pod stanom...

Asi takto nejako...

 

DSC_3182.thumb.JPG.eda68826936b848b2df2ba4d0e52f64a.JPG

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 7 měsíců později...

Nechával jsem si auto když bylo nové kompletně ošetřit pro ochranu laku v profi dílně. Tehdy to stálo fakt hodně, teď mám auto už třetí rok a chtěl bych si to udělat sám. Jakou zkušenost máte z hlediska používání vosků a dalších ochranných prostředků na lak auta?

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Někdo takhle jezdí pravidelně no a nechá si auto napucovat a také si nechá udělat ochrannou vrstvu na lak auta. Je to super, ale když i to uděláte sám, tak budete vědět, že to máte opravdu poctivě a že je lak pořádně chráněný. Jelikož jsem fanda do aut a za lak na auto jsem si dost připlatil, tak jsem právě hledal možnosti jak si to udělat doma kvalitně a za rozumnou cenu. Z mého pohledu je velmi kvalitní ochrana laku auta keramika. Vydrží dlouho a dokáže lak auta ochránit dokonale. Mám doma i motorky a beru jak na auta, tak i motorky kosmetiku od halbich.cz konkrétně značku Korrek. Aplikace není složitá a nepotřebujete k tomu žádné profi vybavení. Díky tomu si dokážete ochranu na svém autě keramikou udělat klidně během pár minut. Sám budete vědět, že jste nevynechal žádný detail a že máte ochranu udělanou opravdu dokonale.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...