AleshV Posted May 30, 2022 Share Posted May 30, 2022 Felicia glxi 2001. Přivezl jsem z autobazaru. Vůbec nereaguje el. ovládání oken a zrcátek. Pojistky jsou v pořádku, při zapnutých světlech svítí podsvícení ovladačů. Nemáte někdo zkušenost? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
davidkalny Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Dobrý den, podařilo se vám zajistit kde byla závada? Mám úplně ten stejný problém. Felicia GLX 1998, nereaguje el. ovládání oken a zrcátek a podsvícení ovladačů svítí. V 30. 5. 2022 na 7:23, AleshV napsal: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
lucky.jack Posted September 5, 2022 Share Posted September 5, 2022 Kabeláž v průchodce dveří OK? Kontrola napětí na spotřebičích OK? Pak člověk může bádat dál ... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleshV Posted January 15 Author Share Posted January 15 V 5. 9. 2022 na 7:55, davidkalny napsal: Dobrý den, podařilo se vám zajistit kde byla závada? Mám úplně ten stejný problém. Felicia GLX 1998, nereaguje el. ovládání oken a zrcátek a podsvícení ovladačů svítí. Dal jsem to k elektrikáři, prý se v tom někdo hrabal, a změnil tam prý řídící jednotku k ovládaní oken a zrcátek. Ale zaboha nic takového nemůžu najít na webu abych si jí koupil. Zajímalo by mě kde je řídící jednotka která řídí dorazy a ovládání oken a zrcátek Jestli to ve svazku kabelů nebo je to součást motorů oken. Nemůžu nikde najít nikde info. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleshV Posted January 15 Author Share Posted January 15 Sehnal jsem ješte el. schéma. el schema felicia okna.pdf Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts