Přejít na obsah

Zapojenie baterie


Psycho75

Doporučené příspěvky

Ani nechápu, jak bylo bylo možné (to snad nešlo udělat ani u Š120, kde byla baterka "v akstlíku" - minus pól by prostře tak prátký, že to nešlo, natož dnes, kdy se podobný "kastlík" na baterku nasazuje. Logicky, pokud startoval, či dokázal zapnout zapalování, baterka nemohla být zapojena špatně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No jo @bouchy to mě nenapadlo to přece nejde dát baterku obráceně. Leda že by tam chtěl dát opačnou co je do Korejců. Ale i tak může maximálně přiložit svorky vždyť jsou jinak veliký. A alternátor nemusel shořet dnes je tam velká pojistka na "30"  většinou na baterce. No ať se ozve Psycho75 co vlastně udělal!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně tak, záměrně špatně koupená, ale věřím, že ke spojení obvodu dojít mohlo. Pevně věřím, že každá jednotka má jednosměrné napájení (tzn. ochranu proti přepólování - ke kterému může dojít i např. špatným zapojením nabíječky, nebo st. kabelů)... auto mu jezdí, startuje, takže pokud jsou někde chyby, ať si příp. projde pojistky.

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...