Přejít na obsah

Otvaranie piatych dveri klucom Kessy s virtualnym pedalom


David_J

Doporučené příspěvky

Zdravim,

Prosím poradte ako deaktivovat otvaranie piatych dveri klucom (nemyslym odomykanie ale otvaranie). Mam kessy s virtualnym pedalom, infotainment amundsen. Na kluci je tlacitko kufru v strede a je trochu vystupene. Uz sa mi zoparkrat stalo ze som ho mal vo vacku a omylom som to stlacil a kufor sa otvoril, tak by som rad tuto funkciu zrusil. 

Dakujem

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zkusil bych se podívat do jednotky 6D v adaptacích/přizpůsobení. Je tam položka "Deaktivace ...". Nemám možnost to vyzkoušet nebo se přímo podívat, ale pokud to někde hledat, tak právě tam :) Zda to vůbec tedy je možné deaktivovat. Na Octavii 3 to jde jednoduše. Nevím jak Kodiaq/Superb. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Řeším to samé, kufru se otevírá při jemném dotyku tlačítka na klíči v kalhotách, bez mojí kontroly...toto má škodovka opravdu špatně vyřešené. Naposledy se mi otevřel v garáži, takže narazil do stěny...

Zkusím to vyreklamovat, ale pochybuju že by Škoda přiznala chybu k konstrukci klíče, takže jedině to zkusit deaktivovat.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

29 minutes ago, Krosta said:

Tohle se mi teda osobně nikdy nestalo. Nemáte ty klíče už nějaké vypouklé stářím? Mám klíč od auta pořád originál, 2015 a nic takového se mi tedy ještě nikdy nestalo. 

Auto nema ani 1 rok, cize je to proste tak navrhnute.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

pripadne si z ciny kupte nejaky obal na klicek, ktery bude "okolo" tech tlacitek a ne pres ne = budou zapustene a sanci nahodneho stisknuti to podle me dost snizi (ackoliv mam stejny typ klice uz 6 let, nosim ho kazdy den v prave predni kapse u kalhot a tohle se mi nikdy nestalo, takze by me taky zajimalo cim se to deje :) ). Trosku rovnak na ohejbak, ale mohlo by to pomoct :)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak trochu to "vypouklé" je, respektive tlačítka pro zavření/otevření jsou více zapuštěná pro lepší orientaci, ale ta horní plocha toho tlačítka je v rovině s celým ovladačem. Mě se to podařilo za celou dobu jen 2x - klíč v kapse u kalhot a udělal jsem podřep když jsem se díval pod auto.

Editováno: , autor: l79
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

29 minutes ago, l79 said:

Na obou klíčích mám vše v rovině, nic nevyčnívá, pokud něco vyčnívá tak to určitě není standartní...

Pripajam fotky. Tlacitka na otv/zatv dveri maju priehlbinu a stredne tlacitko nema. Cize povedal by som, ze stredne sa da nechtiac stlacit jednoduchsie. ALE V ZASADE NENI PROBLEM CI VYCNIEVA ALEBO NIE. PROBLEM TREFNE POPISAL dare: kufr se otevírá při jemném dotyku tlačítka na klíči v kalhotách, bez mojí kontroly. 

 

20220624_002014.jpg

20220624_002028.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...