Přejít na obsah

Bolero - AppleCarPlay - nepřesná poloha navigace


Doporučené příspěvky

Zdar,

stala se mi taková nepříjemná věc cestou na dovolenou. Nejdřív jsem měl za to, že se mi přehřál mobil (Iphone xr) přece jenom už není nejnovější. Zkrátka, při zapnutém applecarplay a navigaci waze (google maps, cokoli), z ničeho nic se poloha v navigaci posunula o např. 200m mimo realnou polohu. Tzn. příklad jel jsem po rovné dálnici ale poloha kopírovala paralelně tuto trasu ale o 200 metrů bokem. Nešlo se na ní spoléhat. Dosavadní řešení bylo následující: mobil odpojen od bezdrátového nebo kabelového carplay a poloha v navigaci byla hned OK, jakmile jsem jí zobrazil skrze Bolero tak se hned posunula a ukazovala nesmysly.

Zkoušel jsem pak různě restartovat mobil, chladit jej. A nakonec mě napadlo vypnout vozidlo, zamknout a znovu nastartovat, a pomohlo. Jenže na cestě zpět z dovolené se stalo totéž, při tom mobil byl celkem chladný. Tak jsem jel chvíli bez carplay, a po nějaké době se to nějakým zázrakem opravilo, a dalších 8 hodin trasy úplně v pohodě.

 

Někdo zkušenosti, rady? Díky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Najdi si téma už se to tu řešilo (i já) a problém je v autě ne v mobilu.... Mi se to vždy stane jak vypadne SOS systém v autě..... Vysleduj když se ti to stane jestli ti nepřestane svítit u SOS kontrolka....  Mi pokud nesvítí  žádná barva tak to blbne... Podle mně při CarPlay bere polohu GPS z auta a ne mobilu......

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

O tom jsem tu dříve psal, taky Xr a stejnej problém, teď ip11 a jednou už jsem to taky zažil. Podle mě se hádá poloha z telefonu a z auta. Většinou se to stane vždy, když jedeš někam, kde to neznáš a máš před sebou nejvíc křižovatek :) Se Scalou se člověk nikdy nenudí.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...