Přejít na obsah

colombus s navigaciou 2021 nejde aktualizovat


Doporučené příspěvky

  • Pawouk změnil název na colombus s navigaciou 2021 nejde aktualizovat

Přímo na stránkách update portálu je návod a postup, jak se má update map provádět v případě, že online varianta nestačí (MIB3). Stáhnout mapy, rozbalit na flashku, vložit do USB a nechat to tam. Automaticky se aktualizace bude provádět po čas jízdy (né stání nebo jen zapnutého zapalování). Uživatel nevidí informaci, zda aktualizace již proběhla nebo jestli se vůbec zapla. Jediné vodítko je, podívat se do informace o SW, kde je vidět verze databáze. Online mapy jsou a budou vždy aktuálnější jak ty, co jsou ke stažení na update portálu. Jelikož online se provádí aktualizace databáze zpravidla měsíčně (takže aktuální bude 22.6, možná už 22.7). Dostupná na webu je verze 22.5 dle názvu, jestli se nepletu.

Editováno: , autor: Krosta
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, to je super zjištění, že aktualizace probíhá častěji než jednou za půl roku. Já tam teda mám 22.5, v aktualizacích to nic k aktualizaci nenabízí a auto mám od pátku, dle prodejce plně aktualizované. Aktualizace map se dá vynutit i přes tu obecnou aktualizaci v MIB3, nebo si online aktualizace map žije vlastním životem a nejde vynutit?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pokud vím, tak aktualizace map si "žije vlastním životem" a provádí se to samo bez vědomí uživatele. Pokud tam je 22.5, tak bych soudil, že to bude aktuální. Ty aktualizace fungují jako u mobilních telefonů, není to tak, že všichni dostanou tu aktualizaci v jeden čas, ale prostě se začne vydávat a postupně se dostane ke všem. Já úplně nevím, jaká je teď reálně získatelná nejnovější verze, jestli to je 22.6, 22.5 nebo dokonce už 22.7. Každopádně ta, která jde stáhnout z update portálu bude dle mého také 22.5, ne-li dokonce 22.4. Jinými slovy, myslím si, že 22.5 bude OK a neřešil bych to min. do konce příštího měsíce :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...