Přejít na obsah

Boční poškození pneu


helpspb

Doporučené příspěvky

Ahoj,

 

zajímala by mě vaše zkušenost a názor na proraženou pneu z boku. Zažil jste někdo a nechával opravit? Podařilo se mi štrejchnout o obrubník, naneštěstí šlo o nové pneu. Dirka v pneu mini, šla ucpat lehce prilozenim prstu. V pneuservisu řekli, že to lze opravit a taky tak učinili. Ujišťoval mě, že to je v pohodě, dle faktury byla použita kordova záplata. Mě se jedná o to, zda máte zkušenost. Četla jsem horory, že boční poškození se nikdy nemá opravovat a protože s tím hodně jezdím, tak se trochu bojím. Servisakovi jsem hned na začátku řekla, že případně nemám problém s nasazením nové pneu, ale on tvrdil, že oprava lze a je to v pohodě. Cestuji s autem docela vzdálenosti, tak nevím. Věřili byste servisakovi?

 

Díky za zkušenosti a názory

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Záleží čemu říkáš mini dírka.

Pokud něco jako průpich hřebíkem\šroubovákem tak to je ok. Na prasáka se to lepidlo jen záplatou na duše a ty auta na tom najeli až na plátno. Takže pokud svou práci neofláknul, tak úplně v poho. Jen po čase zkontrolovat tlak pneu a dotažení kola.

Řezný sou horší. Bez foto poškození zevnitř nikdo netuší.ale kdysik zme řizli fungl novej plášť na traktoru v dálce cca 1ť cm a opravilo se to taky. A to když se na něj hodilo nesený nářadí tak to bylo sakra váha.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...