Jump to content

Fabia IV dodací lhůta

Roman.dj1
 Share

Recommended Posts

• 2 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 5 weeks later...
  • 4 weeks later...
  • 3 weeks later...
  • 1 month later...

fuha ... tak to ja som objednaval v oktobri , to uz mali zarezervovany vyrobny slot, ma / mala sa vyrabat teraz niekedy zatial nic ... tak som zvedavy ako to pojde. Ocakavany termin bol tyzden 52 ... Nerozumiem moc tomu teda preco beru tolko zakaziek ked to nedokazu vyrabat, ze to teda nezastavia a neberu objedavky a nepokracuju az ked sa im da vyrabat alebo maju vsetky suciastky ak je to problem. Lebo niekto tu pisal aj ze nocna zmena nejde. Tak preco zrusia zmenu ked v podstate nestihaju. To ako keby si zoberiem dovolenku ked je najviac prace ... 

Hej no, skor som myslel ze tak preco nepozastavia vyrobu tak ze teda nebudu brat objednavky , ale to je jedno je to off topic tak isto ako ze v podstate upravuju vybavy rsp. znizuju vybavu ktora ma byt / bola v danej vybave( active / ambition / style ...) 

Edited by naschd

• 3 months later...

Já pořád nic, objednáváno v červnu. Cesty plánování Škodovky jsou opravdu nevyzpytatelné. Už z toho koukám na skladovky i30 N line :D No tak uvidíme.

V 8. 12. 2022 na 0:22, KateCZ napsal:

1,0 Dsg objednáno  začátek října 2021. Výroba měla proběhnou 41.-47.t, přesunuto na začátek ledna 😢

Nakonec dodáno 21.1. 2023 🙈 A to ještě odebrali z výbavy bezdrátový SmartLink. Prý nejsou komponenty 😤 Teď tam mám dobíjecí šuplík na telefon který je mi k ničemu, když telefon musím stejně zrcadlit přes kabel. Sdělili mi to až při předávání auta 😳

• 3 weeks later...