Přejít na obsah

střešní okno


josef.D

Doporučené příspěvky

Zdravím,dneska se mi stal průser,nemůžu zavřít střešní okno posuv funguje,i ta roleta,co je pod oknem,ale je to pořád pootevřené,jako na ventilačku.Pořád jsem to otvíral a zavíral,ale bez úspěchu.Když to chci dovřít,tak to prostě nejde.Všechno jsem promazával a zkoušel jsem tomu trochu pomoct rukou,ale nejde to.Na vagu se všechno tváří OK.Díky za jakoukoli radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak ze včerejška na dnešek jsem to měl schované pod plachtou a dneska po práci jsem vzal multi spray,nastříkal jsem to všude možně i nemožně,ještě že mám kožený sedačky a pořád jsem měnil knoflíkem různé polohy.Pak při dovření na té poloze ,ventilačky'jsem zkusil držet knoflík na zavření,a asi po minutě už to začalo reagovat.Nejdřív se to zavřelo a hned zas otevřelo,i když jsem pořád držel ten knoflík.Tak jsem ho pustil a znovu zmačkl na zavření a tentokrát se to povedlo.Už to mám zavřené.Je pravda, že jsem to moc nepoužíval,a asi už to nebudu pokoušet.Tak jestli se to někomu stane,tak hodně trpělivosti.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...