Přejít na obsah

Všude jen černé bezpečnostní pásy


Inferius

Doporučené příspěvky

Zdravím,

všíml jsem si, že v mém superbu se svetle koženým interierem jsou oproti 2. generaci, upinace pasu cerne. V 2. generaci byly v barve kremove. Ale kdyz sem potom zacal patrat, tak jsem zjistil, ze ve S3 FL se davaji vsude uz jen cerne pasy, i ke kremovemu interieru a to je jako pest na oko. Jeste nedavno mela i hneda verze pro L&K hnede pasy. Predpokladam, ze je to tam kvuli nejakymu nesmyslnymu setreni. Ale je to fakt spatny, ze ani za priplatek to nejde zmenit. Je to fakt jako pest na oko. Me v mem Supu stvou cerne upinace, ale koukam, ze koupit neco novejsiho tak to bude jeste horsi.

 

 

photo_2022-08-03_01-44-55.jpg

photo_2022-08-03_01-42-59.jpg

photo_2022-08-03_01-42-59 (2).jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Toto bol jeden z dôvodov, prečo sme objedali Superba s čiernym interiérom. Béžový interiér budem mať v aute kde bude všetko béžové, vrátane pásov, kobercov, volantu,  tlačidiel, atď. Takto to je mačkopes, pritom béžový interiér je naozaj elegantný a hodí sa k väčším autám.

Editováno: , autor: e1.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mohu potvrdit, měl jsem Superba z 11/16 se světlým vnitřkem a pásy byly též světlé. Pak jsem se byl podívat na jednoho po FL (r.v. 2020), ten měl také světlý vnitřek ale pásy už byly černé. Už to bylo jako pěst na oko, opravdu už šetří i na tomhle.  ;-(

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...