Přejít na obsah

ESP svieti aj nesveti a ine


jojko14

Doporučené příspěvky

Dobrý deň.

 

Vcera sa mi rosvietila kontrolka ESP .  Po case zhasla sama. Znova sa rozvietila nedavno a znova zhasla po x km. Dnes som siel po dialnici rozvietila sa. Ako som zchadzal z jadzu a zastavil a prudko sa rozbehol tak zhasla. Po chvilke sa rozvietila tak som skusil to iste a  zhasla. Ked som prichadzal dom tak sa rozvietila znova, tak vypnem zapalovanie a nastartujem a nesvietila. Tak som to napichol na vag 304 co som mal a dal ABS kedze ESP tam neni. Poprosim o rady v com poze byt chyba. Ked dam abs tak mi nenacita udaje ale chybove kody sa daju zobrazit :-( abs 1 obrazok.

 

Info: Na palubovke budikoch sa po zopnuti rozvieti aj abs, a take auticko v smiku to bude to ESP asi , Mam aj nad radiom ASR tlacidlo len pre info. Vsetko zhasne na budikoch okrem motora a baterky .

abs 1.jpg

abs po vymaze.jpg

abs.jpg

motor po vymaze.jpg

pristroj.doska.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Esp tam asi nebude, ak máš na palubnej doske tlačidlo ASR. Začal by som kontrolou kabeláže, zameral by som sa na svorku DF. Najčastejšie býva pretrhnutá pri štartéri, ako vychádza zo zväzku káblov. Treba ísť po dvoch kábloch od alternatora, modrý a hnedý a nájsť kde to je poškodené. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...