Přejít na obsah

Madla předních dveří a loketní opěrka


masoox

Doporučené příspěvky

Po necelém půlroku malé hodnocení mého vozu - Fabia IV Style aut. 81kw. Jízdní vlastnosti bez výhrad. Spotřeba bez výhrad. Co se ale nepovedlo, tak to jsou madla předních dveří, jejich prodloužení nesmyslným obloukem směrem k palubce dost komplikuje vyjmutí a nebo vložení láhve s pitím, a za jízdy bych vůbec nedoporučoval nějakou manipulaci s nápojem , mohlo by to být nebezpečné. Další hodně nepovedená je loketní opěrka, oproti předchozí verzi není polohovatelná, což považuji za veliký krok zpět. Dál uvidím, zatím najeto něco přes 5000km

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Nie nerozpada sa neboj, mne zatial nevrzga niekto sa stazuje od zaciatku. Ale ja zas nemam potrebu omatlavat cely interer a skusat kde co vrzga. Za jazdy vsetko ok v podstate ziadne rezonancie (ani od madla)  ziadne vrzganie nic. 
Taktiez pri vystupovani nic. Take ale nieje to klucova vec toho auta v najhorsom to potom nejak zbastlis videl som ze to namazavaju alebo lepia niekde na fore. Dizaj mi neje po chuti komplikuje vyberanie flase takisto ulozenie pod opierkov , ale pokial mi to nezostane v ruke je to ok .

Uvidime tak po 15tkm  

Oprava , idem si trochu posypat popol na hlavu : madla nevrzgaju, za to palubovka vrzga jak sialena sama od seba , plasty infotaimentu, plasty tej listy farebnej cca od 16 tkm ... zatial vyriesene natlacenim papierika pod tu lacnu svietiacu listu aby to naplo a nevrzgotalo cele auto pri sebemensom pohybe na vozovke. 
Servis sa k tomu nevyjadril niak v podstate.  Madla nevrzgaju , zatial , cize skodovka uz nikdy viac , alebo len pri dokladnej inspekcii pred kupov ako je co spracovane a co moze robit problemy a co nie. Ja som predpokladal po  druhej a dokonca tretej generacii ktora bola bez problemova u mna ze u skodovky toto riesit nemusim, to nerobila dokonca ani stara felicia zeby cosi hentak vrzdalo alebo skripali brzdy a podobone :D

Editováno: , autor: naschd
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...