Přejít na obsah

Dodělání Side assist


AndrewCZ

Doporučené příspěvky

Načo sú ti delené zrkadlá ? Veď kamiq nemá delené zrkadlá a nikdy nemal. Mrtvy bod je síce v zkadlách, ale v držiaku zrkadla, sú 3 veľké lampy ktoré svietia. Dorobiť sa vraj dá, aspoň tak mi to tvrdil servisák čo robí pre škodu servis v BA. Robil mi pandoru imobilizér pri tom sme sa rozpávali ,ale ako a čo všetko treba na to, netuším a čo všetko treba vymeniť

Editováno: , autor: Mikoho
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přesně jak píše Mikoho, na Octavii II to naši měli, samozřejmě je lepší to vizuálně zkontrolovat, ale když člověk uvidí, že svítí, tak ví, že tam něco jede ještě než se ohlídne. Trochu jsem byl zklamán z takového přístupu škodovky. Tyto systémy by měli být povinné, případně když v autě není, tak dělené zrcátko(a), bezpečnosti to pomůže mnohem více než line assist, ten v autě mají.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Andrew ak si pozrieš cenníky aj karoqa a asi aj kodiaqa tak zistíš, že to tam nie je . Len prémiové výbavy to majú. Pátral som prečo to prestali dávať a zistil som, že dôvod sú čipy a potom aj cena, ktorá by sa navýšila cenu auta, už aj tak drahého. 

Podľa mňa to by malo byť v základe. Ja som to nedoplácal mal som to v style výbave 6/2020 vyrobené.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No naši mají Style, objednávali 12/2021 a side assist nemají. Chápu, že třebas nemají čipy, tak to dávají do příplatků za všechny systémy, ale takové obyčejné zrcátko, tak jak to kdysi vyráběli také udělá službu, i když už to není dnes moderní. :-)

Zkusím se poptat ve škodovce kolik budou za dodělání chtít, jestli to půjde.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

ten tzv. známy pracuje v škode , ale robí na živnosť popri práci. Skúsim mu napísať sms lebo ja som ho videl raz a ešte ho uvidím ak pôjdem dávať pandoru aj ženinu fábiu.

Na tie zrkadlá to nedávajú preto, že všetky tie zrkadlá sú rovanké aj na vw oni to zdielajú a tým pádom ušetria, robí sa to masovo.

Viem, že aj senzor musí ísť do nárazníka tak to ide celé dole. Dám ti vedieť len pre zaujímavosť

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...