Přejít na obsah

Centrální zamykání na DO


m.krizovka

Doporučené příspěvky

Ahoj,

prosím o radu ohledně dálkového ovládání. Mám Škoda FabiaI combi 1,4 r.v. 2002 s originál centrálem a chci si pořídit DO a nevím jaké,tak poraďte a pokud by tu byl někdo kdo by mi byl schopen toto namontovat. Jsem ze Sušice okr.Klatovy. Předem děkuji za info.Otas.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Dobry den rad by som sa spytal na DO mam fabiu 1,4 mpi comfort 2001 rocnik som druhy majitel a mam aj DO ale je to asi dorabane lebo je k tomu taky otrasny ovladac a este aj zacina odchadzat to tlacitko a funguje tak jak sa mu chce.. chcel by som sa spytat ci sa daju nejak vymenit len tie dialkove ovladacec alebo ako som cital vyssie treba aj tu krabicku celu... popripade kde najdem tu krabicku na DO nech sa pozrem co to je zac?? ... dakujem za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Známemu jsem před chvíli vyměnil komfortu ve Fabii za 433E. Vše včetně dálkového ovládání fungovalo dobře. Jen jsme zjistili, že se prohodila funkce ovládání levého a pravého okna. Na panelu u řidiče se najednou pravým tlačítkem ovládalo levé okno a obráceně. Nenapadá někoho, čím by to mohlo být? Nemohla třeba komfortka pocházet z "praváka"? Vyřešil jsem to tak, že jsem přehodil ve svorkovnici drátky od spínačů. Ale stejně mi to vrtá v hlavě...

Nikde ve schématech jsem nenašel, jestli je potřeba připojit anténu ke komfortce. Ovládání funguje z více než 10m, tak jsem to neřešil. Na jakém pinu je anténa?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...
  • o 1 rok později...

Abych nezákladal nové téma, pisnu sem.

 

Zdědil jsem po otci Sedana r.v. 2004 s originál centrálem + přední okna v elektrice.

 

Otec úmyslně nechtěl dálku, nicméně mě to po měsící bez ní vytáčí.

 

Našel by se někdo z Brna a okolí kdo by nabídl možnosti a případně dodělal?

 

Jsem elektrikář/ajťák, takže co se aut týče, vím kam nalít benzín a jak otevřít kapotu :(

 

Kdyžtak pište přímo na tvrabec @ me.com

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...
  • o 1 měsíc později...

Nevíte o někom v okolí Uherského Hradiště, kdo by mi dodělal dálkové ovládání k centrálu, eventuálně tempomat?

Mám jedničkovou Fabii 1.4 MPI s centrálem na klíč. Auto má klimu, přední okna v elektrice, takže tempomat by to podporovat mělo.

kdyžtak pisněte na icio(zavinacz)centrum.cz

dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tempomat uděláš i sám a necháš u někoho z vagem pak zprovoznit. A dálku vlastně taky.Mrkni na číslo komfortky jestli dálku podporuje,jestli ne tak druhou nejlepe i z ovladačema na bazaru-bazoši jich je dost. Pak tyčinku imo a ještě nechat vyfrézovat klíče. Pak zase vagem spárovat a je to. Ještě musíš mít pin,nebo si jej nechat vyčíst. Pohledej a pročti příslušné sekce.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

nevím, jak to vychází cenově nyní. Ale když jsem dělal dálku já (cca 7 let), tak nejlevnější bylo koupit celou sadu zámků včetně klíčů s ovladači - stávala 1200 - 1500,- + komfortka cca 800,- až 1000,- Stačí přeházet a přizpůsobit. Pin na imo není potřeba.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Dobrý den,  dostala se mi do rukou Fabia I 1,4 MPI,  2002, classic.. Už tam byl udělaný centrál plus DO značka keetec.. A nefunguje ani na DO ani na  klíč. Nevíte o někom šikovném kolem Zlína kdo by mi pomohl doinstalovat stahování oken aspoň ve předu + vystřelovací klíče a samozřejmě rozchodit ten centrál popř.  Nainstaloval nový.. Nebo mi zaslal seznam dílů,  které jsou na takovou práci potřeba.. Díky moc

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...