Přejít na obsah

Webasto chyba 0169 překročena teplota


Rodger

Doporučené příspěvky

Zdravím,

dnes jsem chtěl vyzkoušet Webasto a zjistil jsem, že se zapálí a chvíli (cca1 min) jede. Následně přestane hořet s tím, že opět cca po 2 min. znovu zapálí a opět po chvíli zhasne a nahlásí závadu. Viz. obr. Oběhové čerpadlo jede, tedy aspoň se tak tváří, (při provozu v ruce vrní) trubky vedouc k topení od Webasta jsou taky horké. Jestli někdo řešil podobnou závadu, tak prosím o pomoc.

Webasto VAG.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže ASI  vyřešeno. Jelikož jsem ještě netopil a napadlo mě, že by to mohlo být někde ucpané, tak jsem zjistil, že vlastně netopím. Takže mě čeká výměna výměníku tepla. Proplach nepomohl.  Jen doufám, že nebudu muset rozdělat celý vnitřek. Údajně stačí rozdělat spodní část palubovky, tak uvidím. Nebo  ne? Díval jsem se do dílenské příručky  - motor - chlazení a není to tam. Nevíte někdo, kde se dá na to podívat, co mě čeká? Dík.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takže radiátor vyměněný a stejně to netopí. Zahřeje se pouze spodní trubka a vrchní je studená. (jen někdy je horní trubka lehce vlažná) Vypozoroval jsem, že jakmile vypnu motor, tak teprve se následně začne zahřívat i vrchní část radiátoru asi v souvislosti s doběhovým čerpadlem. Jen si nejsem jistý, jestli je to tak vždy. Prostě při nastartovaném motoru se voda netočí přes radiátor a ani přes Webasto, které následně po cca 20 sek. po dosažení 90 st. (kapaliny ve Webastu) Webasto odstaví.  Nevíte někdo co by to mohlo být?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...