Přejít na obsah

Dioda centálu


Andrews

Doporučené příspěvky

Já to pozoroval také a mám celkem JEDNODUCHÉ vysvětlení.

Celou noc jsem jednou nespal, když jsem odpoledne šel kolem auta a kontrolak svítila, zda se mi do něj někdo nedobíval...

Zůstane to svíti, když odemčete auto ve chvíli kdy kontrolka zrovna zasvítí :) Prostě řidící jednotka přeruší cyklus blikání ale už neřeší, jestli náhodou v tu chvíli kontrolka nesvítila.

Stačí auto zamčít a počkat až kontrolka problikne...

V servise nic v paměti závad nezjistili, a proč by taky...

Toto vysvětlení se mi zdá málo pravděpodobné, neboť jsem to zkoušel a je docela fuška se trefit do rozsvícení diody. Tudíž by to musela být jo náhoda aby se to někomu podařilo. Takže si myslím, že tudy cesta nevede.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

No tomu se říká MURPHIHO zákon :) Když se to budeš snažit chytnout 100x posobě tak ani náhodou. Když to auto zamču 2x posobě bez záměru to udělat , tak se to stane :)

To že jsi to nechytil, neznamená že to tím není. Jsem programátor a tak vím o čem mluvím. Nikoho nenapadne tohle řešit, protože si řekne, pravděpodobnost, že to nastane je 1:60 (blikne to na 0,5 sec každých 30 sec).

V diagnostice žádná závada nebyla, kontakty zoxidované nebyly (udělalo mi to u auta, které sjelo 10 dní před tím z výrobní linky), alarm nemám a dveře byly všechny správně zavřené... v servise o trvalém svícení kontrolky nic neví , že by to byla funkce, takže je to prostě chyba SW.

Jako by to byla první chyba v SW u VW... například nikoho nenapadlo u ABS, že se musí vypínat pod 5km/h...a až oprava SW to spravila. Kamarád to zažil, když nebyl schopen z kopce na ledě zastavit, protože ABS nedovolilo kolům se zastvit a bralo to jako smyk...a tak stále jel 2km/h s cukáním ABS směrem dolů. až ručkou zastavil... V novém SW se ABS pod 5km/h vypíná.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 měsíce později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...