Přejít na obsah

Pomalé nabíhání infotainmentu


Doporučené příspěvky

Ahoj, stává se mi občas, tak 2x do týdne, že po nastartování auta se mi pouze rozsvítí tlačítka na infotainmentu, ale displej ne. Někdy pomohl restart, někdy sám od sebe naběhl třeba 5 minut od nastartování. Potom už v průběhu dne běží normálně, děje se to pouze u prvního nastartování, když jedu ráno do práce. Stává se vám to taky ? Software mám aktuální, auto mám úplně nové 2 měsíce. V servisu mi na to řekli, že je to normální věc, že to souvisí s počasím, že se infotainmentu musí "zahřát na  teplotu, že by nepomohla ani výměna za nový infotainment, . Ještě než se budu ptát v jiném servisu, tak jestli má někdo podobnou zkušenost a co s tím.

 

Díky T.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Mně se sice neděje toto, ale krom občasného záseku přehrávání z flashdisku (kde pomůže až opětovné nastartování a někdy dokonce úplné uzamčení a odemčení auta 🤭) se mi v týdnu stala novinka: po chvíli jízdy jsem zastavil, vypnul motor a po opětovném nastartování svítil infotainment přesně podle vašeho popisu, dokonce nezobrazovala ani kamera. Nepomohlo vypnutí motoru a zapalování, musel jsem vystoupit, auto zamknout, znovu odemknout a pak vše normálně naběhlo. Auto je z roku 2019, SW infotainmentu ale poslední nemám (aspoň podle informací zde na webu), ale bylo to takto poprvé a doufám, že naposledy.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 rok později...

Ahoj , máme doma dvě auta Scala Monte Carlo. Jedna je r.v. 11/2021 a druhá r.v. 11/2022. u té první infotainment bez problémů , u druhé se stává dost často , že po nastartování je displej infotainmentu jen černý a svítí bíle pouze tlačítka vpravo a vlevo. Někdy sám displej naskočí po cca 5 minutách jízdy , někdy je nutné auto vypnout a znova nastartovat a pak naskočí. Potom během dne už je všechno v pořádku. Nevím jestli jsem vypozoroval , ale stává se to dost často pokud je ráno chladnější počasí , ale možná je to jen domněnka. V servisu mi bylo řečeno , že by to chtělo nahrát nejnovější SW do infotainmentu , prý nyní v lednu 2024 vydala ŠA nejnovější aktualizaci ale prý se nahrává do aut jen pokud má někdo problém , pokud si nikdo na nic nestěžuje , tak ho automaticky při servisu nepřehrávají. Já si teda myslím , že to nebude softwarem. Tímto bych se chtěl zeptat zda-li jste někdo taky řešil tento problém a jak byl vyřešen ze strany ŠA. Ještě dodám , že na obou vozech máme nyní nahranou stejnou verzi SW.   

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...