Přejít na obsah

Opravení funkčnosti mřížky středového výdechu klimatizace


T11Mastr

Doporučené příspěvky

Zdravím, podařílo se mi při výměně spínače výstražných světel vysypat levou středovou mřížku u řidiče. Nic není rozbité, ale nejsem za boha schopen i složit zpět. Jelikož je v ní takový malý vodící kus kovu (viz foto) pro jedotivé příčky v mřížce a já prostě ani po několika hodinách nejsem schopen ho nasadit na všecky najednou aby byly propojené. Je na to nějaký speciální griff a nebo to prostě neudělám a musím koupit nový výdech?

Předem díky

309649586_537724291499438_2744790156153651594_n.jpg

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahoj, mě se to taky rozsypalo a dal jsem to dokupy, trvalo mi to taky dlouho, myslím kolem hodiny, ale už nevím, čím jsem si pomáhal. Ale jde to. Nějak jsem to myslím sichroval maskovací páskou a dvěmi malými plochými šroubováky dával na místo.

Je to opruz

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Pro lidi co by to řešili vyřešil jsem to! přivázal jsem pod ta 2 uzavřená očka na vodícím kovu provázky, nastrčil je na příslušné "šprušle" mřížky a napnul ten provázek a uvázal na druhém konci každé šprušle. takto jsem vsadil ty 2 šprušle, které se jako jediné nenasazují zhora a provázek zajistil, že u nich kovové vodítko drželo (pnutím toho provázku). Pak jsem s pomocí šroubováku nasadil zbylé šprušle co jdou nasadit zhora a nakonec když to celé bylo vsazené a uzavřené, tak jsem ty pomocné provázky odstřihl manikůrními nůžkami. Celé toto řešení s provázky zabralo max 20 min (ale než jsem se k němu dopracoval to bylo pár hodin :D tak snad vám to ušetří čas).

 

Editováno: , autor: T11Mastr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tady ještě obrázek pro vysvětlení jak jsem uvázal ty provázky na vodícím kovu. Pak jsem nasadil ty 2 šprušle na vodící kov a provázky napnul a uvázal na protilehlém zůženém konci šprušle. Takto kovové vodítko na těch dvou šprušlích drželo, nepadalo a daly se tedy pomocí šroubováku vsadit ty další 3, které se dají nasadit do vodítka zhora.

309649586_537724291499438_2744790156153651594_n.jpg

Editováno: , autor: T11Mastr
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...