Přejít na obsah

Molitan z ofuků?


zzshmp

Doporučené příspěvky

Prosím o radu,nikde jsem tady na fóru nic podobného nenašel.U Octavie I již delší dobu pozoruji u naplno zapnutého ventilátoru,že mně vylétávají kousky jakéhosi molitanu.Nyní jsem vypozoroval,že pokud zapnu ofuk na čelní sklo a nebo nohy, zároveň to v menší intenzitě fouká i do kabiny, což nikdy předtím nedělalo.Může toto způsobovat onen vylétávající molitan, který tam někde uvnitř funguje jako těsnění mezi různými směry ofuků?Pokud bych se to rozhodl dát dopořádku,je závada ve ventilátoru, který se nachází po demontáži příruční schránky spolujezdce a nebo někde jinde a musela by se provádět demontáž palubní desky?Děkuji

 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak to jsem stejně na tom jako Ty.Já to dostal do očí,nic příjemného.Štve mně, že vzduch z ofuků fouká i jinými směry, nežli si nastavím na ovladači.Je dobré, že se nemusí demontovat palubka.Pochopil jsem správně, že musim vyměnit celou tu skříň,co se nachází po demontáži kastlíku?Tak to jsem stejně na tom jako Ty.Já to dostal do očí,nic příjemného.Štve mně, že vzduch z ofuků fouká i jinými směry, nežli si nastavím na ovladači.Je dobré, že se nemusí demontovat palubka.Pochopil jsem správně, že musim vyměnit celou tu skříň,co se nachází po demontáži kastlíku?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 měsíce později...

Zdarec. Mám kompletně vymontované a kompletně rozebrané těleso topení. Molitanová vrstva na povrchu klapek se rozsypala a oloupala až holý plech. Máte někdo typ nebo odkaz na to čím to nahradit a nebo info, proč se to vůbec oloupalo ? Ano, molitan mezi tělesem topení a kabiny je taky na hadry, to ale teď neřeším, ten koupím nový. Řeším ty samotné klapky.

Děkuji za info.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...