MaD Posted December 3, 2006 Share Posted December 3, 2006 Mám oktávku r.v.2002 s komfortkou 799B a nově i s dálkovými ovladači 1J0 (3 tlačítka). A jelikož mám na ovladačích tlačítko na odskok kufru, tak bych ho rád zprovoznil. Co je třeba vyměnit, dodělat, nastavit a tak? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus by skoda Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 při podržení prostředního tlačítka by se ti měl odjistit zámek kufru, který můžeš otevřít do té doby než se ti auto opět sejfne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Posted December 7, 2006 Author Share Posted December 7, 2006 Dík, vyzkouším podržet tlačítko trošku déle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKx Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 Fíha to u O1 jde elektricky ? Nemáte někdo představu, co je to za drát, že bych to připojil na Magicar ? Ten dává +12V impluls. A jaký to vůbec udělá odskok - tak, že jde dveře otevřít bez mačkání páčky ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaD Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 Odskokem je myšleno, že máš zamčené auto, potřebuješ jen do kufru, tak zmačkneš tlačítko, auto zůstane zamčené, ale kufr se odemkne. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
DKx Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Odskokem je myšleno, že máš zamčené auto, potřebuješ jen do kufru, tak zmačkneš tlačítko, auto zůstane zamčené, ale kufr se odemkne. Aha, aha. Ale měl by se dát vyřešit přímo i odskok kufru jak u O2, přes elektromagnet http://www.magicar.cz/product_info.php/cPa.../products_id/40. Ještě jsem to nezkoušel, někdy na jaře .. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts