Přejít na obsah

zhasíná podsvícení palubních přístrojů a ovladačů


mackpha

Doporučené příspěvky

Zdravím 

 

Objevilo se pár problémů, 1.9 TDI 77kw BJB 2005 najeto 538 000km. 

Při odemykání zamykání občas bliknou blinkry a při odemknutí se rozsvítí světla. Otevřu dveře a světlo tapecu se zhasíná. Sednu do vnitř a aniž bych strčil klíč do zapalování slyším cvakat relátko 449 v BSG na pozici KL30. Nastartuji rozsvítím a začne mi zhasínat přístrojovka, klima a ostatní ovladače v autě, při tomto zhasnutí nejdou stěrače a blinkry. Když to zhasne tak se zhasnou i dálkové světla, tlumené svítí v pohodě. Nejde udělat korekce volantu a jeho koncové polohy a jde ztuha. Dána jiná BSG úplně stejná číselně i písmenem z jiného funkčního auta a problém stejný. Komfortní jednotka vykazovala 24 chyb a z toho zůstali 3 po vymazání. 01336, 18043, 18049. Už nevím svazek v motoru při spojce rozmotan a skontrolován. Ještě tam je jeden problém se saharou. Po otočení klíčku sepne a točí se. Připadá mi že se napětí ztrácí už v pojistkové skříňce u motoru a BSG si neví rady. Byly v závadach zkrat + svorka 30.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Takové malé doplnění, to blikaní začalo postupně, teď ani nesvítí radio Stream. Jen kolečko na zvuk a občas při tom zhasinani přístrojů problikne. Ze dne na den mi nechtěl immo načíst klíč a po výměně kroužku za nový se kód immo neudržel uložený. Teď mě už napadá ještě, spodní el. část spínací skříňky. Někdy to vydrží fungovat i 30 min. bez zhasnutí. Údajně se to auto nastartovalo přes booster který měl špatnou + svorku na baterii.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...