Přejít na obsah

Sjíždění vnitřní hrany pneu


PapiJ

Doporučené příspěvky

zdravim, mam auto tretim rokem (2006 1.4 tdi BNM) - prvni sezona OK, ale loni v lete jsem si vsiml, ze se zacaly ojizdet vnitrni hrany. Delala se geometrie, ale porad to same. Vzhledem i tomu, ze uz byly popraskane silentbloky ramen, vymenily se, ale porad stejny problem. Podle protokolu z geometrie je vse v norme, kde muze byt problem?

Editováno: , autor: PapiJ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Na takto sjetých gumách už geometrii neuděláš. Doporučuji koupit čerstvé (třeba zimní...), nebo požádat, aby geometrii udělali na něčem, co skladují jinému zákazníkovi. Podesáté tu můžu psát příběh, jak nic nepomohlo, prostě špatně vyrobená guma, vnitřek měkčí. Nevím jak. Po vyhození a nasazení jiné šarže vše OK. FII, 2. sada Bridgestone Turanza. Foukám spíš lehce víc a zatáčky jezdím normálně.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

@bouchy dela to na zimnich i letnich (nokian 14/nexxen 15), geometrie se delala po prehozeni zadnich nesjetych dopredu, obe sady predtim odjely sezonu bez znamek nerovnomerneho sjíždění. Jedna se vylozene o hranu, cca centimetr, dva od okraje

Editováno: , autor: PapiJ
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 4 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...