Přejít na obsah

Problém s výpadky u DSG


mi5

Doporučené příspěvky

Ahoj,

obracím se s dotazem ohledně problému s DSG u Roomstra 1.2 TSI 2010. Auto mělo závadu mechatronici, tak jsem vše nechal repasovat a auto jezdilo měsíc bez problémů. Teď ve čtvrtek nešlo nastartovat po chvilkovém stání asi hodinu na místě. Nakonec jsem nastartoval a dojel jsem domů, kdy během jízdy ještě na 10 min vypadla převodovka za jízdy a nešlo jet.

Následně se vše chytilo a dojel jsem. Dal jsem se tedy prohlídnout svazek co vede k převodovce, ale nic jsem nenašel, chyba stále přetrvává. 

Studené to jede dobře, ale jak se auto prohřeje, začne blbnout převodovka a nejde jet. Mám ještě pátrat po celém svazku a nebo vyndat mechatronicu a odvézt to na kontrolu, kde mi to dělali?

Jen doplním, nejde se při výpadku nalogovat do jednotky přes vag.

 

Díky Jirka

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Z doslechu vím, že dcera známého, měla taky potíže s DSG převodovkou. A to takovou, že když to zdechlo, tak to snad nešlo ani odtáhnout. Jen naložit. Autorizované servisy to řešily několikrát, a nepravidelně se to opakovalo. Až po dlouhé době snad našli prodřený kabelový svazek.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...