Přejít na obsah

Rada ohledně koupě auta


Luke112

Doporučené příspěvky

Zdravím ve spolek.

 

aktuálně řešíme koupi ojetého SUV pro naši rodinu. Jde o to, že máme dilema co vybrat...Objevily se zde dvě auta, mezi kterými se nemůžeme rozhodnout. Tím prvním je Kodiaq ve verzi L&K nebo Sportline (předfacelift) a MercedesBenz GLC (2015). Cenově se pohybuje okolo hranice 650 000 - 750 000 Kč. Jde mi o to, co z hlediska komfortu, hlavně servisu a prostoru je lepší... Má někdo případně zkušenost s tím, kolik stojí servis u MB oproti Škodě?

 

Prozatím děkuji za případné odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Před koupí Kodiaqa jsem o GLC uvažoval, ale po prohlídce jsem vzal Kodiaqa hlavně z důvodu prostoru na zadních sedačkách, velikosti kufru (kočárek) a levnější příplatkové výbavy. GLC je prostě "malý" a má malý kufr (oproti Kodiaqu). Na druhou stranu co se týče zpracování tak tam má jasně MB navrch a Kodiaq je prostě auto, které si na komfort jen hraje.  Servis bude u MB dražší, ale u Kodiaqa je už taky hodinová sazba jinde než třeba u Octávie. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 11 měsíců později...

Ahojte, píšem tu znovu na fórum po X rokoch asi. Plánujem sa vrátiť k Škode a asi Kodiaq. Chcem sa opýtať kde v Čechách by ste mi odporučili nejaké webstranky poprípade predajcov. A druhá dilema či mám ísť do Sportline 147kw, alebo RS. Jazdím momentálne cca 60% mesto/satelit do 50km denne, zvyšok 30% diaľnice a 10% okresný. Ďakujem za odpovede a ešte raz pozdravujem.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...