Harley1006 Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 (edited) Mohl by jste nekdo nafotit a pridat sem foto..Diky moc nevim jestli koupit normalni nebo RS Zajimaji mne cele budiky s Maxi Dot . Mam normalni tak jestli treba RS nejsou necim hezci..... Edited December 7, 2006 by Harley1006 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Diamant Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 www.railweb.sk sekcia Škoda a OII RS Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brumla Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 vypadá to takhle Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brumla Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 ... takže doporučuji jít do RS! Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brumla Posted December 7, 2006 Share Posted December 7, 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik.DC Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 :-), nezlobte se na me, ale rozsvicenej RS maxik vypada uplne stejne jako normalni maxik, jedinej rozdil vidim ve fontu pisma na budikach 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik.DC Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Můj názor, že RS-ové budíky patří prostě do RS, není pak problém s polem otáček, s rychlostí a tak..přece jen jsou asi ty budíky určené na jiné hodnoty, nebo ne? I klasický MaxiDot je v autě moc hezký, taky jsem se rozmýšlel, ale nakonec mám ten, co tam "má" být..navíc nepůsobí tak nápadně, na RS budíkách je hned poznat, že tam nepatří a že byly z nějakého důvodu vyměněny..ale je to jen můj názor, a samozřejmě otázka vkusu.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik.DC Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 ..a ještě jedna fotečka klasického MaxiDotu..trošku rozmazaná, ale snad to moc neva, kdyžtak můžu nafotit znova Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 no ale otazka prece znela, jestli RS maxik neni v necem hezci a je uplne stejnej. s tema jinyma hodnotama nevim, mozna na tom neco bude... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brumla Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 no ale otazka prece znela, jestli RS maxik neni v necem hezci a je uplne stejnej. s tema jinyma hodnotama nevim, mozna na tom neco bude... zcela souhlasím, Maxík je naprosto stejnej a každopádně nesrovnatelně lepší než ten maličký display, který jsem měl původně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brumla Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím.. neodlepují se, drží bezproblémově, dal jsem si "orámování" i na ten středový držák nápojů Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luke288 Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 no ale otazka prece znela, jestli RS maxik neni v necem hezci a je uplne stejnej. s tema jinyma hodnotama nevim, mozna na tom neco bude... zcela souhlasím, Maxík je naprosto stejnej a každopádně nesrovnatelně lepší než ten maličký display, který jsem měl původně jj Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brumla Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Můj názor, že RS-ové budíky patří prostě do RS, není pak problém s polem otáček, s rychlostí a tak..přece jen jsou asi ty budíky určené na jiné hodnoty, nebo ne? I klasický MaxiDot je v autě moc hezký, taky jsem se rozmýšlel, ale nakonec mám ten, co tam "má" být..navíc nepůsobí tak nápadně, na RS budíkách je hned poznat, že tam nepatří a že byly z nějakého důvodu vyměněny..ale je to jen můj názor, a samozřejmě otázka vkusu.. Ten otáčkoměr je úplně stejně cejchovanej, tyhle budíky jsou totiž z RS v "TDičku", takže červený pole začíná úplně stejně Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik.DC Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím.. neodlepují se, drží bezproblémově, dal jsem si "orámování" i na ten středový držák nápojů A to je jen na oboustrannou pásku? Už jsem na ně u Milotecu koukal a lákají mně.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brumla Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím.. neodlepují se, drží bezproblémově, dal jsem si "orámování" i na ten středový držák nápojů A to je jen na oboustrannou pásku? Už jsem na ně u Milotecu koukal a lákají mně.. jj je to oboustraná páska, chce to před nalepením důkladně odmastit a drží to bez problémů, já jsem si nejdřív koupil ten rámeček okolo držáku nápojů a pak jsem šel ještě do těhle kroužků, myslím si že to vypadá celkem dobře. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik.DC Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím.. neodlepují se, drží bezproblémově, dal jsem si "orámování" i na ten středový držák nápojů A to je jen na oboustrannou pásku? Už jsem na ně u Milotecu koukal a lákají mně.. jj je to oboustraná páska, chce to před nalepením důkladně odmastit a drží to bez problémů, já jsem si nejdřív koupil ten rámeček okolo držáku nápojů a pak jsem šel ještě do těhle kroužků, myslím si že to vypadá celkem dobře. No právě, asi si o ně napíšu ježíškovi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik.DC Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Můj názor, že RS-ové budíky patří prostě do RS, není pak problém s polem otáček, s rychlostí a tak..přece jen jsou asi ty budíky určené na jiné hodnoty, nebo ne? I klasický MaxiDot je v autě moc hezký, taky jsem se rozmýšlel, ale nakonec mám ten, co tam "má" být..navíc nepůsobí tak nápadně, na RS budíkách je hned poznat, že tam nepatří a že byly z nějakého důvodu vyměněny..ale je to jen můj názor, a samozřejmě otázka vkusu.. Ten otáčkoměr je úplně stejně cejchovanej, tyhle budíky jsou totiž z RS v "TDičku", takže červený pole začíná úplně stejně Právě říkám, že nevím, jak je to na jiných, já mám právě origo 1.6 a jsou jiné. Jestli je to stejné na RS a TDi, tak pak jen záleží na vkusu..tím líp Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brumla Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 ..jo a takhle to vypadá ve dne: Vidím kroužky na klimu od Milotecu, jak tam drží, nemají tendenci se nějak odlepovat nebo tak? taky o nich přemýšlím.. neodlepují se, drží bezproblémově, dal jsem si "orámování" i na ten středový držák nápojů A to je jen na oboustrannou pásku? Už jsem na ně u Milotecu koukal a lákají mně.. jj je to oboustraná páska, chce to před nalepením důkladně odmastit a drží to bez problémů, já jsem si nejdřív koupil ten rámeček okolo držáku nápojů a pak jsem šel ještě do těhle kroužků, myslím si že to vypadá celkem dobře. No právě, asi si o ně napíšu ježíškovi Rozhodně napiš, a dej vědět jak se Ti budou líbit v reálu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley1006 Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 Tak dam asi taky normalni,ten RS je pro me moc divokej.Jinak mam krouzky na Clime,napojich a jeste kolem spinece svetel.Vse drzi jak pribity.A chystam se na tu vymenu tech ovladacich tocitek na Klime za ty z VW ty maji taky chromova kolecka.Snad to pujde, Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brumla Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 Kolem spínače světel dělají taky chromovej kroužek? To jsem ani nevěděl.Taky Milotec? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Brumla Posted December 9, 2006 Share Posted December 9, 2006 teď jsem koukal na web Milotecu a rámeček kolem spínače světel jsem tam nenašel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Harley1006 Posted December 9, 2006 Author Share Posted December 9, 2006 10eu v nemecku a vypada to takhle. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
zabijak Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 zkousim pridat obrazek jak vypada bile podsviceni ale nejak mi to nejde Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jirik.DC Posted December 10, 2006 Share Posted December 10, 2006 zkousim pridat obrazek jak vypada bile podsviceni ale nejak mi to nejde Jj, podařilo se nakonec nevypadá to špatně, ale já jsem v tomhle trošku konzervativní..ta origo zelená mi přijde moc příjemná..jsem na ni zvyklý a líbí se mi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts