JFK Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Omlouvam se, ale hledal jsem ...., mozna spatne. Otazka zni, kde k ni mam lepsi pristup. Zda pod palubkou nebo v motorove casti. Jsem ve francii a technik v garazi nevi kde ji najde. Dekuji Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gil Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Vlevo dole od volantu je odklápěcí přihrádka a když jí odklopíš úplně tak tam máš zásuvku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kovis Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Akorát opatrně, ať ti neutrhnou západku té schránky jako mně. Ono je to sice pružné, ale nevydrží všechno. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JFK Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 (edited) Vlevo dole od volantu je odklápěcí přihrádka a když jí odklopíš úplně tak tam máš zásuvku ano, uz jsem ji zkoumal ... zasuvka na tuzku s klimatizaci ... . Tak rikas uplne vyndat .. Edited December 8, 2006 by JFK Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gil Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 úplně vyklopit, drží jen na takovém plastovém výstupku a na ten opatrně jak píše kovis Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
JFK Posted December 8, 2006 Author Share Posted December 8, 2006 úplně vyklopit, drží jen na takovém plastovém výstupku a na ten opatrně jak píše kovis dekuji ... Nejhorsi je, ze tem technikum neverim ... Radeji bych si to udelal vse sam, ale dokumentace chybi. Prohledal jsem forum a nasel hodne informaci Mam problem s kontrolkou dobijeni, nesviti vubec ... Baterie je tri mesice stara. Alternator nedobiji na volnobeh, jen pri vice otackach. Tim padem je vozidla nekdy bez proudu a samozrejme se vypne posilovac rizeni, sviti kontrolka ABS, rucni brzdy atd. Uz jsem tady cetl stejny problem. Katastrofa a pomoc je 1500km daleko. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Remus by skoda Posted December 8, 2006 Share Posted December 8, 2006 Zkontroluj spoj který je v motorovém prostoru u startéru. je tam svorkovnice,může tam být přerušený vodič, jinak u Fabie je buzení přes jednotku bordnetzu pokud nebude chyba ve spoji budeš muset na diagnostiku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts