fulda Posted Tuesday at 07:11 PM Share Posted Tuesday at 07:11 PM Ahoj, Tak jednou za dva týdny se mi stane, že mi infotrainment (columbus) zobrazí hlášku "mějte prosím chvilku strpení" a točící se spinner. Vydrží tam celou cestu. Zpravidla to udělá když jedu někam, kde by se mi hodilo použít navigaci. Pochopitelně nefunguje ani android auto. Tedy on se připojí, takže mi navigace na telefonu píše, že mám použít ovládání z auta, ale tam se točí ten spiner. Stává se vám to také? Tuší někdo, co se v tu dobu děje? Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
RDMBR Posted Tuesday at 08:31 PM Share Posted Tuesday at 08:31 PM Jakou mas verzi SW a kdy vyrobene auto? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OpelInsi Posted Tuesday at 10:20 PM Share Posted Tuesday at 10:20 PM a ešte prosím doplň, či si robil v posledných povedzme 10-12 týždňoch nejaké upgrady SW ktoré auto neustále ponúka. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
fulda Posted Wednesday at 03:27 PM Author Share Posted Wednesday at 03:27 PM Auto je letošní. Tedy koupené listopad 2022 (tomu se tu myslím říká specifikace 2022 nebo dokonce 23) a aktualizace poslední co přišla je tuším kolem 20.12. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OpelInsi Posted Wednesday at 10:41 PM Share Posted Wednesday at 10:41 PM Hm... MR23 to je nadělení. Daj ešte verziu HW a SW - vyčítaš v nastaveniach infotainmentu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts