Přejít na obsah

Slabé osvetlenie batožinového priestoru v Karoqu


QenTox

Doporučené příspěvky

Ahojte, neviem, či je to iba náš problém, ale povedal by som, že osvetlenie batožinového priestoru je naozaj slabučké až nedostatočné v Škode Karoq. Riešil to tu už niekto? Našiel som na AliExpresse niečo takéto:

 

https://www.aliexpress.com/item/1005003606539753.html

 

Neviem, či to je kompatibilné aj s Karoqom (v popise sa píše, že je to pre Fabiu, Octaviu, Superb, Roomster a Kodiaq). Hodnotenia na produkt sú výborné a už podľa fotiek vidno ten rozdiel oproti továrenskému svetlu, ktoré je tam, len aby sa nepovedalo...

 

Budem rád za info, ak to už niekto tu riešil. Ocením aj odkaz na svetlo, ktoré ste tam nainštalovali, prípadne rady ako to odmontovať a namontovať auta.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 6 měsíců později...

Já koupil tohle https://www.obautodily.cz/led-osvetleni-interieru-zavazadloveho-prostoru-osvetleni-nohou-a-kapsy-pristrojove-desky-einparts-1-ks-14976cz3290/  a funguje to bezvadně. Svítí to o 200% líp než původní "světýlko. Aby taky ne, tohle je LEDek plný a v originále je jen jedna jediná. Pasuje to i do přihlrádky u spolujezdce, kde je zase pro změnu v originále jen obyč žárovka (taky nic moc). Původněš jsem do jkufru chtěl jednu přidávat, ale takhle svítí tak, že to ani nebude potřeba. Je to patrně to samý na co si dal odkaz na tom ALI. Jo a "odmontovat"- jen se to vydloubne tenkým šroubovákem, je to tam jen nacvaklé.

Editováno: , autor: joejog
dodatečné info
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Přijde mi, že to z OB je úplně to stejný, co z aliexpressu, akorát v krabičce a za jinou cenu. Já jsem objednával z ali (navíc posílají po dvou kusech), namontováno už na několik škodovek (Citigo, Roomster, F3, O2, Yeti i Karoq) a na všech svítí bezvadně oproti těm bludičkám z linky.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...