Přejít na obsah

Prestalo fungovať pripojenie Android mobilu do Swing Plus rádia


Doporučené příspěvky

Nazdar chalani, kúpil som pred mesiacom novú Škodu Fabia Combi Tour Mk3 so Swing Plus infotainmentom. Pripojil som si cez originálny kábel Xiaomi telefón a bez problémov fungovalo zrkadlenie, pustil som si vždy Waze navigáciu, Spotify a žiadne problémy. Asi pred týždňom to ale prestalo fungovať. Keď teraz pripojím telefón, tak sa nabíja v poriadku, ale akoby infotainment nerozpoznával, že chcem "prenášať súbory/Android auto". Pôvodne mi to pri pripojení mobilu vždy defaultne vybralo ako možnosť a teraz namiesto toho vyberie iba "nabíjať". Keď si to manuálne prepnem na Android Auto, tak sa nič nezmení a mobil sa stále iba nabíja. 

 

Skúšal som reštartovať telefón. Pohrabať sa v nastaveniach telefónu. Odstrániť si cache Spotify, Waze, Google Play. Vypnúť/zapnúť auto. Nič nefunguje.

 

Stretli ste sa už s týmto problémom, vyriešili ste ho?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Áno, kábel dokáže tiež narobiť neplechu, určite treba vyskúšať iný.

 

Videl som, že si mazal cache na Waze, Spotify a spol, ale skús to isté spraviť aj na samotnej appke AndroidAuto - a ideálne vymazať úplne všetky údaje, aby sa ti appka resetla. Teda ak si toto už neskúšal. Nedávno mi toto pomohlo pri riešení problému so Spotify...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ten istý problém mám aj ja, s honor 70. Asi mesiac všetko šlapalo OK, teraz KO v mojom bolere ( 2015 ). Dokonca vyskúšané dnes v kolegovej F3 - 2016. Nula bodov, žiadne pripojenie káblom. Aj reset rádia, aj zmazané dáta v mobile. Bez komunikácie. Funkčné iba nabíjanie. Nefunguje ani s káblom od mobilu - príslušenstvo. Nechce sa mi ísť do AAWireless. 

 

 

Editováno: , autor: lenka75
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Tak spíš vypadá na problémy se SW mobilů pokud to nezkoušíte na stejných kabelech.  Zkusil bych při pokusu o připojení mít v mobilu otevřené i AA .

A teď koukám Bolero spíš 2015? Ten ale měl jen mirrorlink. Nebo to je první se smartlinkem mr2017  

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jestliže nic nepomůže tak do servisu, Aby zkusili udělat reset a přizpůsobení MIB a následný SVK. ALE to oni neradi slyší, aby se jim říkalo co mají dělat :-D. Teď jsme to řešili s iphonem a vyjádření výrobce je takové, že V případě ne plně podporovaného systému  mobilu se může jednotka bloknout, resp některé její funkce a musí se znovu nakonfigurovat. V tomto případě dříve bez problémů fungující jablko se po aktualizaci stalo pro auto neviditelný, nenabízelo funkci připojení. 

Je to pakárna.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ja som teda tiež vyskúšal pripojiť telefón do počítača a prepol som na "Prenos súborov" a v pohode sa dokážem dostať medzi súbory v mobile. Tak ešte skúsim iný kábel a telefón, ak nejaký nájdem, ale asi to vidím rovno na ten servis. 

 

 

před 14 minutami, lucky.jack napsal:

přizpůsobení MIB a následný SVK

Čo to je MIB a SVK? 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...