Přejít na obsah

Vibrace od dveří spolujezdce v určitých otáčkách


LukasBl

Doporučené příspěvky

Když jedu kolem 2800-3000 otáček, tak to takto vibruje/rezonuje (viz video). Zkoušel jsem na dveřích spolujezdce různě přidržovat různé lišty atd, ale vypadá to, jak kdyby to bylo buďto něco uvnitř dveří nebo úplně mimo dveře. Jakmile jedu mimo ten rozsah otáček, tak to přestane a je to úplně v pohodě. 

Byl jsem v servisu minulý týden, ale jako na potvoru to klasicky zrovna nedělalo. Dle videa nepoznali, čím by to mohlo být. 

Na fóru jsem se dočetl, že měl někdo podobný problém a dělaly to palivové trubky. Nicméně v servisu na mě koukali jak na blázna, že tam žádné trubky nejsou :) 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...
  • o 2 měsíce později...
  • o 5 měsíců později...

Zrovna jsem to v pátek přivezl ze servisu s tím, že je tato závada opravena. Není. Už po čtvrté. Komplet rozdělali dveře spolujezdce, všechno tam odladili, něco dělali i s trubkama pro klimatizaci, něco s reproduktorem... Nikdy to nepomohlo :)Pokaždé jim říkám, jestli se mohou podívat na palivové trubky. Nikdy. 

Takže v pondělí domlouvám další termín. Mám to aktuálně jako otevřenou zakázku, skončila mi záruka, tak to potřebuji dořešit. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...