Přejít na obsah

Sklopení skla pravého zrcátka při couvání k obrubníku


tom01

Doporučené příspěvky

Cca před rokem už jsem měl objednaný modul pro sklopení skla vnějšího pravého zrcátka při zařazení zpátečky. Tehdy mě zaujal návod instalace do F3, která má identickou elektroinstalaci jako Rapidy, od @wirer: Fabia III - Sklopenie skla spätného zrkadla pri spiatočke. Výrobce modulu Max je z Ukrajiny a vzhledem k tamnímu dění už vloni k jeho dodávce nedošlo a nezbylo než čekat, jestli Max začne komunikovat. Situace na Ukrajině není jednoduchá a je myslím všem dobře známá...

 

Nicméně si mi nyní Max ozval, že žije v Praze a na Ukrajině teď obnovuje výrobu těchto modulů. Otázkou je už "jen" doba doručení zásilky z UA do ČR - časově zhruba prý 3-6 týdnů. Cena činí předběžně 500Kč za modul + doprava v rámci ČR, příp. SR. S Maxem jsme se domluvili, že zkusím ještě poptat v rámci ČR a SR, zda by někdo měl o tento modul zájem, tak činím i zde prostřednictvím fóra. Následně by Max nechal poslat hromadnou zásilku z UA k němu do Prahy odkud by se to distribuovalo k jednotlivým zájemcům. Pokud by tedy někdo zde z fóra měl o tento modul zájem, pište mi prosím do SZ, kde domluvíme podrobnosti. Zatím eviduji vážné zájemce o celkem 10 modulů. Uzávěrku objednávek plánuji na tuto neděli, abychom počátkem příštího týdne s Maxem objednali zásilku z UA.

Editováno: , autor: tom01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Modul jsem před nedávnem nainstaloval a funguje k mojí spokojenosti. Instaloval jsem dle výše uvedeného návodu provedení na pokyn blinkrem bez skrytého spínače. Velký dík patří @wirer - ovi za komplet přípravu kabeláže a modulu, takže já už jen v autě pospojoval a bylo hotovo.

Editováno: , autor: tom01
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...