Přejít na obsah

Nefunkcni start stop po vymene baterie


Alojs332

Doporučené příspěvky

Zdravim, 

 

Pred par dny mi v me Octavii mk3 (2019) menili EFB baterii z duvodu problemu se startovanim. Po vymene startuje v poradku nicmene start-stop stale hlasi "vysoka potreba energie pro vozidlo". Ackoliv tento system nemam rad, trapi me ze nefunguje. Baterie ma 12.84V pri nastartovanem motoru 14.8, dnes jsem absolovoval 1300km dlouhou jizdu a ani jednou se system neaktivoval. Je mozne ze pri vymene baterie mohli technici neco poskodit? Jeste pred tydnem vse fungovalo tak jak ma, nehlede na to ze akumulator jiz byl pred smrti. Napadlo me zda-li se system nevypina kdyz je venku prilis nizka teplota? U druheho auta funguje i v mrazech nicmene se jedna o SUP 3 s webastem a AGM baterii. 

Dekuji za rady

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 3 týdny později...

Tak jsem s tim byl v servisu a na nic neprisli. Prej prekodovali v jednotce v poradku baterku dobili a stale hlasi prilis velka spoterba energie pro vozidlo. Pote objevili zavadu v osvetleni nohou (mam vymeneny halogen za led) a ze prej je to tim. To osvetleni mam vymenene uz 2 roky a SS normalne fungoval se starou baterii v poradku tak nepredpokladam ze by to melo byt duvodem, da se to nejak otestovat bez toho aniz bych musel menit to osvetleni zpatky za stare? Prijde mi divne ze by to se starou baterii fungovalo v poradku a s novou ne. Popripade je jeste neco co mohli odbornici ve skodovce zapomenout? Alternator je podle nich ok. 

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...