Petta Posted December 11, 2006 Share Posted December 11, 2006 Nedávno jsem přišel o svýho mechanika, který byl zároveň i kamarád. Takže když jsem od něj něco potřeboval, tak jsem neplatil 500 za hodinu. Potřebuji se postarat o Rapida a vyměnit mu poloosu a vyštelovat karburátor, ventily, předstih atd. Vím, že to taky zabere čas, ale jestli někoho znáte, tak dejte vědět. Ti, co mě pošlou do servisu, tak nemusí přispívat, protože ještě existují lidé, kteří nepotřebují obírat ostatní. Díky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Petta Posted December 11, 2006 Author Share Posted December 11, 2006 Ještě jsem zapoměl, jsem z Ústí nad Labem. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jirka3 Posted December 16, 2006 Share Posted December 16, 2006 Škoda,že jsi až z Ústí,tady na Praze 9,kousek od černýho Mostu je super chlap na tyhle starý auta.Dělal mi Škodu 105,felicii a naprostá spokojenost.Fakt to umí Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts