Jump to content

Zadní světla

Kiwik121

Recommended Posts

Ahoj   Koupil jsem Kamiqa a zjistil jsem ze má jen normální blinkry. Da se nakodovat aby  blikaly dynamicky nebo je tam zapotřebí  jiné světla jednotky či tak  a  jak je to s zadními světly aby svitila i ta část  světel na kufru  momentálně svítí jen zpatecka . nikde jsem nic podobného nenašel tak proto zakládám pokud to vadí tak tak to smažu díky .

Pokud máš namysli přední blinkry, jelikož nejsou čipy, nejsou u nových aut s Bi LED světly přední blinkry dynamické. Zadní světla jsou buď Top LED verze s dynamickými (animovaným) blinkry, nebo základní LED verze (má je ambition výbava) a tam to dokódovat nejde, jsou to jiná světla. 

Edited by Petr Svetr

před 11 hodinami, Petr Svetr napsal:

Pokud máš namysli přední blinkry, jelikož nejsou čipy, nejsou u nových aut s Bi LED světly přední blinkry dynamické. Zadní světla jsou buď Top LED verze s dynamickými (animovaným) blinkry, nebo základní LED verze (má je ambition výbava) a tam to dokódovat nejde, jsou to jiná světla. 

Mám na mysli   Ze mi tato část nesviti jen dole spatecka  takže pokud to chápu musel bych dokoupit jiné světlo nebo část toho světla které je na tom kufru které už má žárovku nebo tak něco pokud jsem to dobre pochopil . Talze každopádně ani ty dynamicke blinkry předek i zadek s moji výbavou nepůjdou nějak dokodovat ? 

840D1530-39DB-433C-92D3-8F60EE8363FB.jpeg

Edited by Kiwik121

• 3 weeks later...
V 12. 3. 2023 na 8:00, Kiwik121 napsal:

Mám na mysli   Ze mi tato část nesviti jen dole spatecka  takže pokud to chápu musel bych dokoupit jiné světlo nebo část toho světla které je na tom kufru které už má žárovku nebo tak něco pokud jsem to dobre pochopil . Talze každopádně ani ty dynamicke blinkry předek i zadek s moji výbavou nepůjdou nějak dokodovat ? 

840D1530-39DB-433C-92D3-8F60EE8363FB.jpeg

Tohle jsou TOP LEDKY. Pokud ta část na kufru nesvítí tak je tam chyba a je třeba servis. Ovšem je to divné. Infotaiment by měl hlásit chybu.

• 1 year later...

Ahoj,jsem tu nový,tak se omlouvám jestli už to tu někdo psal.Kamiqa mám teprve týden,rok výroby 9/22 a vzadu mám světla pouze LED.Kdybych si je chtěl vyměnit za TOP LED,šlo by to?Jsou rozměrově stejná,nějaké kabely by se museli přidat?A samozřejmě asi nakódovat že?A nebyl by pak problém se zárukou od škodovky popřípadě pak na STK?