Jump to content

Smartlink - Spouští se "Smartlink".

Recommended Posts

pro info, já nemám smartlink povolenej a na boleru, když sem zkoušel pustit tak to píše to stejný co tobě spouštění, mr18,bolero,style, asi fakt chyba sw v boleru, mě by se to nemělo vůbec načítat a naopak psát že by se mohl smartlink odblokovat aktivačním klíčem.. :D

Edited by Ibe

Posted (edited)

Tak já nevím 😅 

Dokonce jsem někde četl, že to v AS vůbec nedokázali vyřešit. Nechci dopadnout tak, že budu bez auta. Kdybych aspoň náhradní vozidlo dostal, protože cesta do práce je teď pro mě zbytečná pakarna. Bohužel je auto pojízdné, takže na to nemám nárok. 

Každopádně o problému se SW ví, protože už ho flashovali, dávali úplně nový, takže problém asi tuší kde je. Jen ho vyřešit. 

Edited by patrikderka
Doplnění info

před 19 hodinami, lucky.jack napsal:

Já myslím, že se má udělat fiktivní výměna jednotka přes diagn a následná konfigurace přes SVK. Něco podobnýho jsem řešil. Byla to jen SW záležitost. 

Jsem zvědav co ti řeknou.

No a tento zásah se dělá taky jako záruční oprava? Nebo se to již bere jako aktivace takže by to bylo za těch 6000?

6.9.2018 je už po FL. Teda pokud to nebyla skladovka vyrobena ještě před celozavodni dovolenou. Já svoje objednával 31.8 a dostal v říjnu. Ale já mám swing+. Jinak Smartlink předpokládám myslíte obecně jako spolecny pojem pro AA i Apple. Bo třeba Samsung podporu zrušil a funguje mi už jen AA.

V případě Bolera mohou existovat 3 varianty
* jednotka SmartLink vůbec neumí a tedy nelze jej ani aktivovat

* jednotka SmartLink umí, ale nebyl v konfiguraci zaplacen, potom jej lze dodatečně aktivovat
* jednotka SmartLink podporuje a byl v konfiguraci připlacen a auto tedy vyjelo již s aktivním z továrny