Přejít na obsah

Loketní opěrka zadní


fabián navždy

Doporučené příspěvky

Ahoj, řešil jste někdo mezi zadní sedačky opěrku pro ruku? 

běžně mají auta sklopnou s držákem nápojů, apod. , to u fábie s ohledem asi na šířku vozu není možné.. ale jezdím často s většími dětmi a chtěl bych pro ně o něco více komfortu..

 

nějaké řešení, které se umístí mezi sedadla a zajistí se isofixem, nebo pásem, .. nebo pokud jste někdo vyráběl třeba z bloku pevného polystyrenu a pak jste očalounil.. apod..  nějaký nápad/zkušenost/ tip? díky.. 

 

něco obdobného, ale použitelného do fabie.. :o)))

 

 

Komfort a bezpečnost | EQS SUV | Mercedes-EQ

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

No, žádný příspěvek, tak jsem zaimprovizoval.. uvidím jak se to osvědčí.. investice 100kč, vyhodit mohu kdykoliv.. zatím mi to přijde ok.. držáky na pití, ještě dotvořím asi o víkendu.. to už nebude žádná velká "akce".. 

Koupil jsem desku polystyrenu ve stavivech pevnost 100, o tl. 80mm.. více neměli skladem, uříznul jsem z ní dva pruhy v š. cca 22cm a slepil mamutem k sobě.. po slepení, jsem ořezal pilkou  a dočistil smirglem.. mírné zaoblení na každé hraně  (tvar je na každém).. já dělal vzadu výšku 20cm, v přední části sedáku 10cm..

Šířku loketky mám 16cm (2x ta 80mm deska).. ono se asi ani víc nevejde, už by to nebylo pohodlný.. a pak jsem holkám doma sebral starší legíny co měli díru na koleni a šup s polyšem do nohavice, krásně to obepne (legíny jsou elastické) a je to příjemné na omak.. , na přední straně, stačí jakkoliv zakončit a strčit pod mechanizmus výklopu sedadla a na zadní straně podstrčit s mírně odklopenou sedačkou přiměřený zbytek látky do kufru.. a pak ze straany kufru jen zatáhnout, aby se opěrka pěkně usadila.. stranově i výškově to je stabilní.. relativně lehce vyjmutelná.. investice minimální.. tak snad to splní očekávání..  vyfotil jsem jen bleskově ale pro ukázku myslím dostatečný.. 

No jó, mohl jsem si uklidit, když jsem fotil, ale už bylo pozdě večer a já byl zvědavý jak to "padne"

20230328_193717.jpg

20230325_154357.jpg

  • Líbí se mi 1
  • Pozitivní 3
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...