Jump to content

Leasing

amogh

Recommended Posts

chci jenom poradit

mate nekdo zkusenosti s predcasnym ukoncovanim leasingu

nechci se auta zbavit ale odkoupit ho od nich driv nez doplatim

mam leasing od skofinu na 6 let a jeste me zbyvaji dva roky

ve smlouva mam uvedeno ze muzu pozadat o predcasne ukonceni smlouvy, budu muset zaplatit na drevo zbyvajici splatky od kterych mi odectou urok a predpokladam ze logicky i pojisteni

mate s tim nekdo zkusenosti??

dekuju za nazory :-)

Covece ja s tim teda zkusenosti nemam vubec zadny, ale kdyz jsem se o to ptal u sveho prodejce, tak rikal, ze splatky se daji doplatit, ale ze v podstate ta leasingova smlouva bude trvat dal - respektive do te doby, do kdy je uzavrena. Takze je zbytecne jim ty penize davat dopredu. Ale fakt nevim jestli to jde nejak jinak, ukoncit driv a tim mit nizsi uroky. Predpokladam, ze mas leasing od Skofinu - tak bych asi zavolal normalne na infolinku Skofinu a zeptal se jak to s tim je.

Covece ja s tim teda zkusenosti nemam vubec zadny, ale kdyz jsem se o to ptal u sveho prodejce, tak rikal, ze splatky se daji doplatit, ale ze v podstate ta leasingova smlouva bude trvat dal - respektive do te doby, do kdy je uzavrena. Takze je zbytecne jim ty penize davat dopredu. Ale fakt nevim jestli to jde nejak jinak, ukoncit driv a tim mit nizsi uroky. Predpokladam, ze mas leasing od Skofinu - tak bych asi zavolal normalne na infolinku Skofinu a zeptal se jak to s tim je.

Řešili jsme takhle leasing na jedno autí u CAC. Spočítali nám zbytkovou cenu, ta byla o něco míň než zbývající splátky (odpočítali navýšení apod.), my vložili peníze na BÚ, dostali TP a hotovo. Pojištění trvalo dál, jen nám přišli nový doklady k tomu, ale tohle může být specifický u každý leasingovky.

Byly prémie Kájo? ;)

Řešili jsme takhle leasing na jedno autí u CAC. Spočítali nám zbytkovou cenu, ta byla o něco míň než zbývající splátky (odpočítali navýšení apod.), my vložili peníze na BÚ, dostali TP a hotovo. Pojištění trvalo dál, jen nám přišli nový doklady k tomu, ale tohle může být specifický u každý leasingovky.

Byly prémie Kájo? ;)

jj :-))))))) pan je detektiv

nicmene tenhle postup ej presne to co me zajima

ja toho mam i ze stranek skofinu a ze smlouvy dost zjisteno ale radsi jsem se ptam nez zacnu podnikat dalsi kroky jaky ma kdo zkusenosti :-)

tak já to měl u Nova leasingu. Doplatil sem o dva roky dřív, odečetli od toho pojistky a ještě nevim co. Doplatil sem zbytek smlouva se zrušila a bylo. Ale je to fakt asi u každy leasingovky jinak. Jo a ještě sem dostal bonus za rychlejší splacení ;)

U Skofinu to jde bez problemu. Uroky neplatis, jenom nejakej fixni poplatek, kterej maji uvedenej na webu.

...problem muze nastav pokud mas nejakej akcni leasing svazanej s pojistenim, nebo s necim takovym.

Ja treba dostal kartu na benzin za 12000,-....tak nevim jak se to resi v tomto pripade. Pamatuju ze davali zimni kola zdarma,...atd.

amogh: mám takovýho tucha, že doba leasingu musí být minimálně 3 roky, jinak se to daňově nepovažuje za leasing.

Ale to nebude Tvůj problém, kdž píšeš, že máš na 6let a zbývají Ti 2....

Napiš pls, jak jsi u Škofinu pochodil a jak ne/výhodné to dopravdy bylo, taky kroutím 6-letý leasing a časem bude kdoví co, jeden nikdy neví, ikdyž takové prémie jako Ty neberu... :doh Spíš jsem na tom jako Martin, si můžeme společně pouštět Evu a Vencu na plný koule a třeba i na nohy <_<:doh