amogh Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 chci jenom poradit mate nekdo zkusenosti s predcasnym ukoncovanim leasingu nechci se auta zbavit ale odkoupit ho od nich driv nez doplatim mam leasing od skofinu na 6 let a jeste me zbyvaji dva roky ve smlouva mam uvedeno ze muzu pozadat o predcasne ukonceni smlouvy, budu muset zaplatit na drevo zbyvajici splatky od kterych mi odectou urok a predpokladam ze logicky i pojisteni mate s tim nekdo zkusenosti?? dekuju za nazory :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinoslav Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Covece ja s tim teda zkusenosti nemam vubec zadny, ale kdyz jsem se o to ptal u sveho prodejce, tak rikal, ze splatky se daji doplatit, ale ze v podstate ta leasingova smlouva bude trvat dal - respektive do te doby, do kdy je uzavrena. Takze je zbytecne jim ty penize davat dopredu. Ale fakt nevim jestli to jde nejak jinak, ukoncit driv a tim mit nizsi uroky. Predpokladam, ze mas leasing od Skofinu - tak bych asi zavolal normalne na infolinku Skofinu a zeptal se jak to s tim je. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Covece ja s tim teda zkusenosti nemam vubec zadny, ale kdyz jsem se o to ptal u sveho prodejce, tak rikal, ze splatky se daji doplatit, ale ze v podstate ta leasingova smlouva bude trvat dal - respektive do te doby, do kdy je uzavrena. Takze je zbytecne jim ty penize davat dopredu. Ale fakt nevim jestli to jde nejak jinak, ukoncit driv a tim mit nizsi uroky. Predpokladam, ze mas leasing od Skofinu - tak bych asi zavolal normalne na infolinku Skofinu a zeptal se jak to s tim je. Řešili jsme takhle leasing na jedno autí u CAC. Spočítali nám zbytkovou cenu, ta byla o něco míň než zbývající splátky (odpočítali navýšení apod.), my vložili peníze na BÚ, dostali TP a hotovo. Pojištění trvalo dál, jen nám přišli nový doklady k tomu, ale tohle může být specifický u každý leasingovky. Byly prémie Kájo? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marek Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Jak píše Martinoslav, cinkni do ŠkoFinu...tady máš čísla: 224 992 410 800 100 800 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amogh Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 Covece ja s tim teda zkusenosti nemam vubec zadny, ale kdyz jsem se o to ptal u sveho prodejce, tak rikal, ze splatky se daji doplatit, ale ze v podstate ta leasingova smlouva bude trvat dal - respektive do te doby, do kdy je uzavrena. Takze je zbytecne jim ty penize davat dopredu. Ale fakt nevim jestli to jde nejak jinak, ukoncit driv a tim mit nizsi uroky. Predpokladam, ze mas leasing od Skofinu - tak bych asi zavolal normalne na infolinku Skofinu a zeptal se jak to s tim je. Řešili jsme takhle leasing na jedno autí u CAC. Spočítali nám zbytkovou cenu, ta byla o něco míň než zbývající splátky (odpočítali navýšení apod.), my vložili peníze na BÚ, dostali TP a hotovo. Pojištění trvalo dál, jen nám přišli nový doklady k tomu, ale tohle může být specifický u každý leasingovky. Byly prémie Kájo? jj :-))))))) pan je detektiv nicmene tenhle postup ej presne to co me zajima ja toho mam i ze stranek skofinu a ze smlouvy dost zjisteno ale radsi jsem se ptam nez zacnu podnikat dalsi kroky jaky ma kdo zkusenosti :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
oggy Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 tak já to měl u Nova leasingu. Doplatil sem o dva roky dřív, odečetli od toho pojistky a ještě nevim co. Doplatil sem zbytek smlouva se zrušila a bylo. Ale je to fakt asi u každy leasingovky jinak. Jo a ještě sem dostal bonus za rychlejší splacení Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jar_da Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Podívej se do smlouvy, jestli tam nemáš nějakou sankci - poplatek za předčasné splacení, dost často to bývá. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinoslav Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Na nas se s premiema pekne Dostal jsem akorat platinovou desku Evy a Vaska a nazdar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasB Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Na nas se s premiema pekne Dostal jsem akorat platinovou desku Evy a Vaska a nazdar Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomasino Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 (edited) Presne jak pise Jakr, zjistit presne na Tvou smlouvu, nekdy to muze byt dosti nevyhodne, kompezace za "usle uroky". A kdyz to vyjde financne stejne, tak jedinou vyhodou jest prevod auta do Tveho vlastnictvi... Nic vic... Edited December 13, 2006 by thomasino Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinoslav Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Na nas se s premiema pekne Dostal jsem akorat platinovou desku Evy a Vaska a nazdar To je fakt k smichu... Clovek celej rok maka jak lozisko a nakonec mu podekuji asi takhle: Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
NiceOne Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 U Skofinu to jde bez problemu. Uroky neplatis, jenom nejakej fixni poplatek, kterej maji uvedenej na webu. ...problem muze nastav pokud mas nejakej akcni leasing svazanej s pojistenim, nebo s necim takovym. Ja treba dostal kartu na benzin za 12000,-....tak nevim jak se to resi v tomto pripade. Pamatuju ze davali zimni kola zdarma,...atd. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amogh Posted December 13, 2006 Author Share Posted December 13, 2006 jasny 3000 fixni poplatek - to vim a uroky urco ne ty chci naopak odecist :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wassermann Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 amogh: mám takovýho tucha, že doba leasingu musí být minimálně 3 roky, jinak se to daňově nepovažuje za leasing. Ale to nebude Tvůj problém, kdž píšeš, že máš na 6let a zbývají Ti 2.... Napiš pls, jak jsi u Škofinu pochodil a jak ne/výhodné to dopravdy bylo, taky kroutím 6-letý leasing a časem bude kdoví co, jeden nikdy neví, ikdyž takové prémie jako Ty neberu... Spíš jsem na tom jako Martin, si můžeme společně pouštět Evu a Vencu na plný koule a třeba i na nohy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasB Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Na nas se s premiema pekne Dostal jsem akorat platinovou desku Evy a Vaska a nazdar To je fakt k smichu... Clovek celej rok maka jak lozisko a nakonec mu podekuji asi takhle: to byla spíš reakce na to, jak jsi to napsal než na fakt samotný Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
thomasino Posted December 13, 2006 Share Posted December 13, 2006 Jj, chlapi, dyt to znate... Kdyz hovno, tak pro vsechny :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinoslav Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 TomasB: ja vim, jen jsem chtel pripsat jeste jednu radobyvtipnou reakci A evidentne kdyz hovno, tak pro vsechny, neplati Kouknete na Kaju Skoda, ze nejede v sobotu do Mimone, pozval by nas na obed v Hiltonu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amogh Posted December 14, 2006 Author Share Posted December 14, 2006 ja ani nevedel ze je mimon, ja se to dozvedel nahodou od klaci protoze tema je nazvany sraz severoceskejch fabii a tam jsem nekoukal ale stejne bych nemohl, mame firemni akci na morave Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Martinoslav Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Vymluvyyyyy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
P2M Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Amogh: to zas budou prostoje v Letňanech, chjo... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
TomasB Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 TomasB: ja vim, jen jsem chtel pripsat jeste jednu radobyvtipnou reakci A evidentne kdyz hovno, tak pro vsechny, neplati Kouknete na Kaju Skoda, ze nejede v sobotu do Mimone, pozval by nas na obed v Hiltonu a vtipná byla Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martineQ Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Nech si poslat předběžnou kalkulaci předčasného ukončení leasingu vis. http://www.skofin.cz/pece-a-podpora-klient...onceni-smlouvy/ Pošlou kalkulaci kolik tě to bude stát... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amogh Posted December 19, 2006 Author Share Posted December 19, 2006 zrovna sem to sem dchtel psat. vceeera jsem to objevil a uz mi poslali vycisleni nicmene me docela zklamali, cekal jsem trochu nizsi castku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
martineQ Posted December 19, 2006 Share Posted December 19, 2006 Záleží v jaké akci máš auto koupené a taky jak moc tě na leasingu natáhnul prodávající... "natažení" leasingu je přímou úměrné poskytnuté slevě... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
amogh Posted December 20, 2006 Author Share Posted December 20, 2006 v zadne akci, mam uplne normalni leasing :-) Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts