logros Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Zobrazuji se mi dopravní značky(omezeni rychlosti a zakaz predjizdeni) pouze v navigaci na radiu ale ne na display uprostred pristroju. Mam radio Amundsem. Nevite jak zapnout zobrazeni i na display mezi pristroji? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Zřejmě nemáš kameru za předním sklem, tj. to co zde píšeš nelze bez této kamery aktivovat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
logros Posted August 7, 2018 Author Share Posted August 7, 2018 Pokud minu znacku u silnice s omezenim rychlosti nebo se zmeni prerusovana cara na silnici na plnou caru tak se znacky na navigaciv pravem hornim rohu ihned zmeni. Tak to to auto prece musi nejak rozpoznat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted August 7, 2018 Share Posted August 7, 2018 Značky jsou uložené v mapách, stále platí otázka na kameru za předním sklem a tou Ti i v případě neexistence již byl zodpovězen tvůj dotaz. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
logros Posted August 8, 2018 Author Share Posted August 8, 2018 myslim, ze tam kamera je. Nebo se pletu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tragedie_v_JZD Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 Zakazy predjizdeni v mapach nejsou. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
ferda25 Posted August 8, 2018 Share Posted August 8, 2018 (edited) Kamera tam je, tj. lze nastavit. Případně provést kontrolu: Vozidlo -> Asistenční systémy -> Zobrazení značek -> zda je zatrženo zobrazení v panelu přístrojů. Pokud tam tato volba není tak: vozidlo -> Nastavení -> Sdružené přístroje -> a zde lze zvolit co vše mají zobrazovat... Edited August 8, 2018 by ferda25 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
logros Posted August 8, 2018 Author Share Posted August 8, 2018 Misto znacek je na maxidotu zkratka svetove strany kam jedu. To jsem nejak zapnul ale uz nevim jak.Radu ferdy25 zkusim zitra. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
logros Posted August 9, 2018 Author Share Posted August 9, 2018 Bohuzel ani v jedne z nabidek: Vozidlo -> Asistenční systémy -> Zobrazení značek -> zda je zatrženo zobrazení v panelu přístrojů Vozidlo -> Nastavení -> Sdružené přístroje -> a zde lze zvolit co vše mají zobrazovat jsem nenasel nic jako Zobrazeni znacek. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro92 Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 Nazdar všetkým, ako zistim či mám čítanie značiek cez navigáciu alebo cez kameru? Díki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal B. Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 Myslím že to funguje paralelně. Navigace ví kde jsi a kde jedeš a háže to v navigaci. Maxidot dle mě čte značky přes kameru a kontroluje to s navigací. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro92 Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 A ako zistim ci mám "malú" alebo "veľkú" kameru na spätnom zrkadle? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro92 Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 Čo všetko musím mať aby som mohol activovať lane assist. Dikes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Michal B. Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 (edited) Já budu mít travel asisist+auto light asist také a lane asisist prej není problém dokodovat. Edited November 20, 2018 by Michal B. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro92 Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 Ja nemám auto light, takže neviem Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
jaroT Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 No podla mna, ak mas citanie/rozpoznavanie dopravnych znaciek feature-u, tak mas nainstalovanu kameru a pokial viem ta je len jedna (nie mala ci velka) a pokial mas tuto kameru, tak by sa "teoreticky" malo dat dokodovat aj "lane-assist", aspon tak som to niekde cital :) . Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro92 Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 O tych dvoch kamerach som cital sa mi zda v sekcii octavie alebo superbu az neviem, ale ak je len jeden typ kamery v kodiaku, tak by to teoreticky islo naprogramovat. Diki Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pawouk Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 před 10 hodinami, Jaro92 napsal: Čo všetko musím mať aby som mohol activovať lane assist. Dikes Téma jsi založil s jiným zadáním, tak se ho drž a nedělej tady zmatky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaro92 Posted November 20, 2018 Share Posted November 20, 2018 Okey Pawouku ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
LeeCe Posted April 20, 2020 Share Posted April 20, 2020 V 8. 8. 2018 na 16:00, ferda25 napsal: Kamera tam je, tj. lze nastavit. Případně provést kontrolu: Vozidlo -> Asistenční systémy -> Zobrazení značek -> zda je zatrženo zobrazení v panelu přístrojů. Pokud tam tato volba není tak: vozidlo -> Nastavení -> Sdružené přístroje -> a zde lze zvolit co vše mají zobrazovat... Ahoj Ferdo, chtel bych jen potvrzeni, zda jde dokodovat čtení dopravních značek. Mam MR2020 LK adaptivni tempomat do 160km, line assis, parkovaci assistent, 360 view. diky Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Habi001 Posted November 12, 2020 Share Posted November 12, 2020 Zdravím, kamarád si koupil nového Kodiaqa SportLine MR20021 s navigací Amundsen. Je to už nová verze MIB3. Bohužel v něm není rozpoznávání dopravních značek, které jinak stojí 2000,-. Umí to někdo dohrát? Vůz je vybavený kamerou pro Lane Assist. Předem děkuji za odpověď Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xx30 Posted April 23, 2023 Share Posted April 23, 2023 (edited) Mám kodiaqa 2022 ve verzi Style bez Top travel asist ve kterém je funkce rozpoznávání dopravních značek. Je možné tuto funkci dodělat? V autě jsou kamery na Matrix led světla a na dešťový senzor a také radar na adaptivní tempomat. Nevím jestli to stačí, nebo je nutná ještě nějaká jiná kamera. Edited January 1 by xx30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xx30 Posted October 30, 2023 Share Posted October 30, 2023 Je někdo v okolí Přerova a nebo Olomouce popřípadě Zlína kdo dělá kódování? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Luki238 Posted February 3 Share Posted February 3 V 23. 4. 2023 na 12:48, xx30 napsal: Mám kodiaqa 2022 ve verzi Style bez Top travel asist ve kterém je funkce rozpoznávání dopravních značek. Je možné tuto funkci dodělat? V autě jsou kamery na Matrix led světla a na dešťový senzor a také radar na adaptivní tempomat. Nevím jestli to stačí, nebo je nutná ještě nějaká jiná kamera. Ahoj, zjistil jsi nějaké info nebo už čtení značek máš? Mám totiž taky Kodiaqa se stejnou konfigurací a taky by mě to zajímalo, zda to jde dokódovat Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
xx30 Posted February 4 Share Posted February 4 (edited) Ahoj, Ferda mi potvrdil, že dokódování je možné, jen zatím nemám čas na provedení. Jakmile bude prostor nechám udělat. Edited February 4 by xx30 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts