Jump to content

Rozpoznávání dopravních značek

logros

Recommended Posts

Kamera tam je, tj. lze nastavit. Případně provést kontrolu: Vozidlo -> Asistenční systémy -> Zobrazení značek -> zda je zatrženo zobrazení v panelu přístrojů.

Pokud tam tato volba není tak: vozidlo -> Nastavení -> Sdružené přístroje -> a zde lze zvolit co vše mají zobrazovat...

Edited by ferda25

Bohuzel ani v jedne z nabidek: 

Vozidlo -> Asistenční systémy -> Zobrazení značek -> zda je zatrženo zobrazení v panelu přístrojů 

Vozidlo -> Nastavení -> Sdružené přístroje -> a zde lze zvolit co vše mají zobrazovat

jsem nenasel nic jako Zobrazeni znacek.

• 3 months later...

No podla mna, ak mas citanie/rozpoznavanie dopravnych znaciek feature-u, tak mas nainstalovanu kameru a pokial viem ta je len jedna (nie mala ci velka) a pokial mas tuto kameru, tak by sa "teoreticky" malo dat dokodovat aj "lane-assist", aspon tak som to niekde cital :) .

• 1 year later...
V 8. 8. 2018 na 16:00, ferda25 napsal:

Kamera tam je, tj. lze nastavit. Případně provést kontrolu: Vozidlo -> Asistenční systémy -> Zobrazení značek -> zda je zatrženo zobrazení v panelu přístrojů.

Pokud tam tato volba není tak: vozidlo -> Nastavení -> Sdružené přístroje -> a zde lze zvolit co vše mají zobrazovat...

Ahoj Ferdo, chtel bych jen potvrzeni, zda jde dokodovat čtení dopravních značek. Mam MR2020 LK   adaptivni tempomat do 160km, line assis, parkovaci assistent,  360 view. diky

• 6 months later...

Zdravím,

kamarád si koupil nového Kodiaqa SportLine MR20021 s navigací Amundsen. Je to už nová verze MIB3.

Bohužel v něm není rozpoznávání dopravních značek, které jinak stojí 2000,-. Umí to někdo dohrát?

Vůz je vybavený kamerou pro Lane Assist.

Předem děkuji za odpověď

• 2 years later...

Mám kodiaqa 2022 ve verzi Style bez Top travel asist ve kterém je funkce rozpoznávání dopravních značek. Je možné tuto funkci dodělat? V autě jsou kamery na Matrix led světla a na dešťový senzor a také radar na adaptivní tempomat. Nevím jestli to stačí, nebo je nutná ještě nějaká jiná kamera.

20231230_103111.thumb.jpg.9d1a917efee2990cba72a50dbb0b3658.jpg

Edited by xx30

• 6 months later...
  • 3 months later...
V 23. 4. 2023 na 12:48, xx30 napsal:

Mám kodiaqa 2022 ve verzi Style bez Top travel asist ve kterém je funkce rozpoznávání dopravních značek. Je možné tuto funkci dodělat? V autě jsou kamery na Matrix led světla a na dešťový senzor a také radar na adaptivní tempomat. Nevím jestli to stačí, nebo je nutná ještě nějaká jiná kamera.

20231230_103111.thumb.jpg.9d1a917efee2990cba72a50dbb0b3658.jpg

Ahoj, zjistil jsi nějaké info nebo už čtení značek máš? Mám totiž taky Kodiaqa se stejnou konfigurací a taky by mě to zajímalo, zda to jde dokódovat :)