Jump to content

Recommended Posts

Posted

Zdravím,

Fabia III 1.0TSI 70kw 2018 Style.

Za sklem na palubní desce mám nějakou věc a netuším k čemu slouží, dokáže mi to někdo vysvětlit? (zobrazeno na ilustrační fotografii)

Děkuji.

skoda-fabia-edition-zepredu.thumb.jpg.bc302bd41accaebe8d083e93aefcd78f.jpg

Posted (edited)

Závisí od výbavy auta. Zvyčajne ak nie je dažďový senzor, toto býva aj svetelný senzor na automatické svetlá. Ak je aj dažďový senzor, svetelný senzor býva hore v späťáku.

Ale tiež by v tom mal byť aj nejaký senzor pre automatickú klímu.

Edited by brrrrm
  • Díky 1
Posted

@brrrrm Tak to je pro mě novinka. Ani jsem netušil, že se někdy dává senzor na automatiku světel sem.

Nicméně podle fotky (i když jen ilustrační) a výbavy auta dotazovatele nejspíš bude senzor v tomhle případě nahoře.

Posted (edited)

Pokud nebyl dešťový senzor tak tohle čidlo v palubce je dvojité. Pro autoklimu a pro auto světla. Aspoň v f3. Mám tohle dvojité a teď i dešťák.

Edited by milanxx
Posted

A s tou změnou intenzity podsvícení budíků podle slunečního světla jsem úplně mimo?

Přísahal bych, že jsem to někde četl (snad v manuálu) a od té doby žiju s tím, že to tak je.

• 2 years later...
Posted

Mám ambition MR16, nemám spínač světel s polohou auto a mám manuální klimu, zpětné zrcátko jednoduché, holé. Mám tam taky nějaké čidlo nebo je to jen záslepka? Pokud tam mám nějaké čidlo tak jaké a k čemu přesně slouží?

Posted

existují dvě varianty

1) záslepka z černého neprůhledného plastu

2) poloprůhledný plast s fotosenzorem, bez automatických světel má pořád účel, ovládá intenzitu podsvícení obecně tlačítek případně tlačítek klimatroniku.

• Pozitivní 1