Amos Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Prosím můžete sem hodit obrázek co povolit a jak naštelovat př.dveře.Drhnou mě dole u předního blatníku.Nevím co povolit!!!!Nerad bych to jezdil bez dveří Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vaša Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 jestli tí drhne jen o blatník a do zámku jdou OK a nedrhnou o práh tak bych řekl že bude problém v blatníku a né ve dveřích Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
PURE Posted December 14, 2006 Share Posted December 14, 2006 Prosím můžete sem hodit obrázek co povolit a jak naštelovat př.dveře.Drhnou mě dole u předního blatníku.Nevím co povolit!!!!Nerad bych to jezdil bez dveří Pokud to zacalo pozvolna drhnout a mas jeste panty se stavecima sroubama tak zkus dotahnout sroub.Me to delalo a dotahnul jsem sroub,dvere sli nahoru a vse je v pohode. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Leftfield Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 Mne nedrhú ale keď zatvorím predné dvere (jedno ktoré) tak sa ozve pisklavo-mňaučavý zvuk ako keby som tam priškripol mačke chvost a zaboha neviem prísť na to čím to je. Ale už som si na tieto pazvuky pomaly zvykol. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
octaviaman Posted December 20, 2006 Share Posted December 20, 2006 tentýž problém ale u řidiče,drhnou o zámek a jako by nadskočí při dovření.mám 03/2000. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts