Přejít na obsah

Nelze přidělit klíč k profilu uživatele


Matsoftware

Doporučené příspěvky

Jak manuálně na tvrdo přiřadit klíček vozu k profilu u novych modelu? Po výměně Superba z roku 2019 (L&K) za novy 2023 (SportLine) mi nejde natvrdo sparovat kličky od vozu s profilem. Ve volbě je jen možnost zaškrtnout automatické přiřazení klice. Po zaškrtnuti si musim stejne volit profil pri nástupu do vozu, protoze to nevi, kdo odemknout vůz. Mate to tak take? Diky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Je to změna, už nejde specifický klíč napárovat na uživatele. Automatické párování znamená, že když zamkneš vůz klíčkem, tak na ten klíček se uloží nastavení posledního uživatele - tj. řídíš, vystoupíš a zamkneš a když znovu otevřeš řidičovy dveře s tímto klíčkem v kapse provede se tvoje nastavení. Pokud ale řídí někdo jiný a ty pak zamnkneš auto svým klíčkem, uloží se na něj profil toho, kdo řídil a při otevření řidičových dveří s tvým klíčkem to pak provede nastavení daného člověka, což je trochu nešikovné a je škoda, že to fixní nastavení klíčků odebrali.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím,

potvrzuji, že nový Kodiaq to samé, máme dva účty a online profily jsou peklo. Občas přepnutí profilu trvá i několik km jízdy... Řešeno sedačka + zrcátka tlačítkem na sedačce, už jsme to vzdali a každý jezdíme svým Kodim, takže profily nepřepináme. 

J.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...