Jeff Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 Zajimalo by me, jestli se nejak lisi konektory prednich mlhovek po faceliftu vuci konektorum z RS. V budoucnu bych chtel predelat komplet predni facelift naraznik vcetne mlhovek na RS naraznik. Vim, ze RS mlhovky jsou jine nez facelift, ale nevim jak konektory. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.pecoun Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 jsou stejny , jen jeden se musi prodlouzit.... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeff Posted December 15, 2006 Author Share Posted December 15, 2006 Prodlouzit kabelaz? Je to tam nejak jinak vedeno, nebo proc? RS naraznik je sice trosku protahlejsi, ale ne o moc. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
mr.pecoun Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 jj je to kratky..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bobik Posted December 15, 2006 Share Posted December 15, 2006 konektory: predfacelift = RS facelift jsou jine konektory Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted December 17, 2006 Share Posted December 17, 2006 Nevíte někdo zda se dají objednat jen ty konektory a jaká mají čísla podle etky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeff Posted January 17, 2007 Author Share Posted January 17, 2007 Nechci zakladat nove tema. Budu kupovat konektory k RS mlhovkam (ponevadz mam ted mlhovky facelift a tam jsou jine. Nasel jsem si (aspon myslim, ze je to ono) konektory ke predfaceliftovym hranatym mlhovkam. Myslite, ze jsou to ony a budou pasovat na RS mlhovky? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Podle obrázku to nejsou oni,ale předfacelift=RS.Ted jsem to taky měnil a dával jsem konektory z kabeláže ke starejm mlhovkám.Nový bych nekupoval chtějí 300 za jeden.Zkus napsat Romanovi jestli ještě bude mít kabeláže k mlhovkám a sundej si je.Já to udělal taky tak. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeff Posted January 17, 2007 Author Share Posted January 17, 2007 (edited) Podle obrázku to nejsou oni,ale předfacelift=RS.Ted jsem to taky měnil a dával jsem konektory z kabeláže ke starejm mlhovkám.Nový bych nekupoval chtějí 300 za jeden.Zkus napsat Romanovi jestli ještě bude mít kabeláže k mlhovkám a sundej si je.Já to udělal taky tak. No ja prave shanim predfacelift, ponevadz mam Fabku facelift i s mlhovkama a chci dat mlhovky RS, ktere maji predfacelift konektory. Proto jsem se ptal, jestli ty konektory na obrazku pujdou na predfacelift mlhovky/RS mlhovky. Z tve odpovedi jdem vyrozumel, ze na obrazku u cisla, ktere jsem zvyraznil jsou predfacelift konektory, ktere pasuji na RS mlhovky ok? Edited January 17, 2007 by Jeff Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bobik Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 jj předfacelift pasuje na RS konektory cislo konektoru je jak jsi si našel Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bobik Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 konektor na predfacelift a RS mlhovku Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Bobik Posted January 17, 2007 Share Posted January 17, 2007 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Márfy Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Kde sehnat konektory k mlhovkám RS,popřípadě jestli existuje redukce konektor facelift-Rs??? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majk Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 Nejlépe vrakoviště a uštípnout z nějaké staré kabeláže,nebo koupit tady v bazaru za 350 kabeláž a vzít je z ní.V salůnu chtěli 300 za jeden. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
OloZX6R Posted March 1, 2007 Share Posted March 1, 2007 RS svorkovnice mlhovek je shodná se starým modelem, číslo svorkovnice je 1J0973722, cena 200,- za kus ve škodovce.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Speedlimit Posted July 12, 2007 Share Posted July 12, 2007 Mal som na svojej Fabii hranate hmlovky pred faceliftom, nedavno som menil predny naraznik (facelift) a chcem tam dat okruhle hmlovky. Bude to problem? Su tam rovnake konektory? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeff Posted July 12, 2007 Author Share Posted July 12, 2007 Konektory na kulate mlhovky po faceliftu jsou jine. Mam je. Predelaval jsem predni naraznik z Faceliftu na RS (konektory jako predfacelift) a zbyly mne konektory na facelift mlhovky. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Plojhy Posted September 17, 2014 Share Posted September 17, 2014 (edited) Chtěl bych se zeptat jestli je možné nainstalovat mlhovky RS do předfacelift nárazníku? Asi se tam bude muset něco upravovat, ale spíš by mne zajímalo co a jak moc je to náročné. Ty RS mlhovky se mi líbí víc, ale zase kvůli tomu nechci kupovat nový nárazník. Už teď musím nahradit mlhovky, protože už jsou hodně zašlé a cena těch kulatých je lepší a to nemluvím o tom, že jsou podle netu totožné s felicií a ty bych měl zadarmo. Edited September 17, 2014 by Plojhy Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majlou Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Nemate nekdo prosim odkaz na kabelovy svazek pro mlhovky na Fabku 1.4 16V 55kW? Prosim, prosim Odesláno z mého HUAWEI GRA-L09 pomocí Tapatalk Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
libero Posted April 21, 2016 Share Posted April 21, 2016 Na náhrad.diely je tu samostatné vlákno ETKA Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts