Jump to content

Konektory prednich mlhovek

Jeff

Recommended Posts

Zajimalo by me, jestli se nejak lisi konektory prednich mlhovek po faceliftu vuci konektorum z RS. V budoucnu bych chtel predelat komplet predni facelift naraznik vcetne mlhovek na RS naraznik. Vim, ze RS mlhovky jsou jine nez facelift, ale nevim jak konektory.

• 1 month later...

Nechci zakladat nove tema. Budu kupovat konektory k RS mlhovkam (ponevadz mam ted mlhovky facelift a tam jsou jine.

Nasel jsem si (aspon myslim, ze je to ono) konektory ke predfaceliftovym hranatym mlhovkam. Myslite, ze jsou to ony a budou pasovat na RS mlhovky?

post-10-1169066208.jpg

Podle obrázku to nejsou oni,ale předfacelift=RS.Ted jsem to taky měnil a dával jsem konektory z kabeláže ke starejm mlhovkám.Nový bych nekupoval chtějí 300 za jeden.Zkus napsat Romanovi jestli ještě bude mít kabeláže k mlhovkám a sundej si je.Já to udělal taky tak.

Podle obrázku to nejsou oni,ale předfacelift=RS.Ted jsem to taky měnil a dával jsem konektory z kabeláže ke starejm mlhovkám.Nový bych nekupoval chtějí 300 za jeden.Zkus napsat Romanovi jestli ještě bude mít kabeláže k mlhovkám a sundej si je.Já to udělal taky tak.

No ja prave shanim predfacelift, ponevadz mam Fabku facelift i s mlhovkama a chci dat mlhovky RS, ktere maji predfacelift konektory. Proto jsem se ptal, jestli ty konektory na obrazku pujdou na predfacelift mlhovky/RS mlhovky.

Z tve odpovedi jdem vyrozumel, ze na obrazku u cisla, ktere jsem zvyraznil jsou predfacelift konektory, ktere pasuji na RS mlhovky ok?

Edited by Jeff

• 1 month later...
  • 4 months later...
  • 7 years later...

Chtěl bych se zeptat jestli je možné nainstalovat mlhovky RS do předfacelift nárazníku? Asi se tam bude muset něco upravovat, ale spíš by mne zajímalo co a jak moc je to náročné. Ty RS mlhovky se mi líbí víc, ale zase kvůli tomu nechci kupovat nový nárazník. Už teď musím nahradit mlhovky, protože už jsou hodně zašlé a cena těch kulatých je lepší a to nemluvím o tom, že jsou podle netu totožné s felicií a ty bych měl zadarmo.

Edited by Plojhy

• 1 year later...