Přejít na obsah

Osvětlení nástupního prostoru ve zpětných zrcátkách


Martyp

Doporučené příspěvky

Dobrý den,

omlouvám se, asi to tady někde řečeno už bylo, ale přece jen, mám OII combi r.v.2006, zrcátka elektricky ovládaná, vyhřívaná, bez funkce "zatmavování".

Viděl jsem teď u benziky skoro totožnou OII i dle výbavy a roku výroby a dotyčnému se při otevření dálkovým ovládáním na chvíli rozvítily i blinkry a chvíli i svítily jako osvětlení, což mi příjde jako užitečná věc. Proto bych potřeboval radu, je to otázka pouze připojení na kompl a naprogramování této funkce a nebo te chce úpravy v podobě jiných blinkrů a tahání nových drátů??

Dík moc za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Díky, vím jen zhruba co to Maxi-dot je, nebo alespoň doufám že to vím...: Maxi-DOT umožňuje zobrazování všech klasických funkcí palubního počítače, jako čas, spotřebu, okamžitou spotřebu, průměrnou rychlost, dojezd, venkovní teplotu apod. Toto vše tam mám, mám tam i tempomat, ale nikdy jsem si nevšiml, že by tam šlo nastavit něco víc - možná to nějak jde a je to jen moje blbost. A pokud by to šlo touto cestou, bylo by to jen supr!!

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

P.S. Jo a mám tam třeba automatické zamčení dveří po rozjetí vozu na rychlost vyšší než 15km...dále mám funkci že po zamčení vozu dálkovým ovladačem a podržení tlačítka se zavřou všechny okna. Stejná funkce je i při odemčení...dále při nastavení levého zrcátka se automaticky nastavuje i to pravé..

To nepíšu proto že bych se chlubil, ale proto, že jsem laik a píšu to pro Vaší představu o výbavě vozu a jestli by tam tudíž šlo nějak navolit ono osvětlení nástupního prostoru..Jo a rok výroby je 2006.

Dík

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Romanje71: mrkni ze spodu na zpětný zrcátka. Pokud tam máš černou plastovou plochu, tak nemáš zrcátka s osvětlením nástupního prostoru. Ten modul se dá dokoupit, jak už psal výše Milhausek (a chlapec ví, o čem mluví ;) ).

To co psal Jirka1022 je (s prominutím) čirý nesmysl. Byly dvě verze (elektrických) zrcátek - s osvětlením nástupního prostoru a bez něj.

Tzn. abys to "rozchodil", tak musíš vyměnit ten spodní modul, natahat kabely a zapojit do ŘJ dveří, kde se to musí nakódovat. Vše se dá dodělat u zdejších mistrů ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Honza9007:

jo díky ti moc, ale...dnes mě vezl shodou okolností z práce kolega, který má stejný rok výroby, akorát má 103kw a mírně lepší výbavu. Má samozatmavovací zrcátka a také má ono osvětlení nástupního prostoru. Ty jeho zpětná zrcátka a moje jsou úplně totožná, až na to, že má kolem skla v zrcátku gumu-zatmavovací.., ale černou plošku ze spodu má skoro do třičtvrtě zrcátka jako já, jak píšu, úplně shodná a má osvětlení nástupního prostoru, to jsme zkoušeli:-))

Tak teď Honzo raď...:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Musíš to nafotit nebo se podívat ZESPODU

takhle to svítí....jak to napsat svítí to v tom průsvitném plastu připravenou oblastí (výsečí,vykousnutím,nebo jak to nazvat)

To co jsi vyfotil ta strana tak ta žlutě bliká (viz foto)

Podle tvojí druhé fotky bych se spíš přikláněl k tomu že to tam nemáš...ale není to dobře vidět!!!!!

Pozn:..Když to máš na autě tak prima..ale že by to byla taková pecka abych si to nechal dodělávat..to asi ne :-)

post-2090-0-34343000-1347982599_thumb.jp

post-2090-0-22252700-1347982714_thumb.jp

Editováno: , autor: Liapor
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Nejsem si jistý ale nevím o tom že by se dělali zrcátka bez osvětlení nastupniho prostoru, možná u nějaké clasik. Osvětlení se dá nastavit na maxi dotu, jestli máš.

Zdravím. Dělají se zrcadla bez osvětlení. Mám je na služebním autě.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 1 měsíc později...
  • o 3 týdny později...

Kdyz tyto zrcatka nemam a chtel bych osvetleni nastupniho prostoru lze to nejak ? krom toho že koupim dalsi sadu zrcatek ?? spis me zajima pokud tyto zrcatka nemam myslite ze draty tam jsou natahnuty od vyroby nebo bych musel tahat nove draty k zarovce na osvit nastupniho prostoru. ( kdybych si ji tam nejak nenapadně přidal :) )

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...