Přejít na obsah

MR 2008


Fan!s

Doporučené příspěvky

  • o 1 měsíc později...

Tady jsem narazil na info o "Změnách ve výrobním programu na rok 2007".

Co se týče OII (je tam info i o ostatních modelech) tak je to :

zvýšení ceny pro motorizace s DSG, označení motorizace pro L&K, sjednocení paketů výbav, interiér Alcantara pro Elegance a L&K, rádio Audience s 2 tunery, zrušení osvetlení zapakovače, u kožených interiérů budou hlavové opěrky ze syntetické kůže, aktivní tempomat, Aktivní Park Assist, místo klasické antény tzv "ploutev", integrovaná anténa v zadním, eventuelně bočním okně u kombi, mlhovky s funkcí Corner a Daylight, střešní nosiče v leštěném hliníkovém provedení, ukončení výroby verze s motorem 2.0FSI 110kW, náběh výroby verze s motorem 1.8TFSI 118kW ...

Můžete to někdo potvrdit, vyvrátit, doplnit ??

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Já ještě přidám co jsem se dočetl na webu CIMBU - ukončení motorizace 2.0 TDI PD 103kw. Co je na tom pravdy nevím, ale dost mě to překvapilo...  :o

pouze u Superbu...

Oni tam právě mají napsáno, že se to týká supa i OII. Snad maj blbý informace...(?) :huh:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

U tej plutvičky ale predpokladám, že sa zvýši cena, lebo jednak rádio Audience by malo mať 2 tunery a jednak tá bižutéria, ktorá je potrebná na napojenie antény v skle (zosilňovače filtre) nie je lacná.

Zaujal ma ten daylight. To akože budú hmlovky svietiť cez deň?

Myslím, že to očesávanie výbavy príde u každého modelu po zhruba 2-och rokoch. Zo začiatku auto dolaďujú a potom už len špekulujú ako ušetriť.

Na ten facelift som sakra zvedavý, obávam sa, že predok bude už taký nejaký mongoloidný (rozumej Roomsteroidný) a že bude mať už aj natáčacie bixenóny. Ak sa toto stane, tak budem mať veľkú dilemu, či predok prestavať alebo nie. Tie natáčacie bixenóny by som sakra chcel.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Teda jestli bude u faceliftu OII předek jako u Roomsteru nebo nové Fábie,tak je nynější OII moje poslední škodovka,protože to je děs !!! On Roomster je v celku slušný auto,ale ten předek ho hyzdí,ten je fakt šílenej.Za to nová Fábie kterou už jsem viděl několikrát na vlastní oči je šílená celá,to se jim podle mě vůbec nepovedlo.

Mám takové obavy že to ale můžeme čekat,protože koncern.sourozenci dělají to samé,Audi,W i Seat.To jsem na to zvědav.

Sice už je pár obrázků jak by facelift měl cca vypadat,což by nebylo vůbec špatné,ale pochybuji že to tak bude.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Roman - ja mám info, že tie obrázky faceliftu OII sú skôr podobou Superbu. Ale nepočítam, že OII bude príliš odlišná. Škoda. Mne sa Roomster celkom páči, len ten predok je taký nejaký mongoloidný. Tak som fakt zvedavý, ako to napokon dopadne u OII. Len dúfam, že dobre.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 5 měsíců později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...