Guppy Posted September 9 Share Posted September 9 Tak jsem dneska zjistil, že ŠA změnila balíčky aplikací pro infotainment ( traffication, zprávy, kalendář a počasí, které byly doposud jednotlivě objednávané) do jednoho kompletu, nazvaného Smart apps bundle. Nicméně cena aktivace na rok je velice příznivá 119,- Kč. Jednotlivě to dřív vycházelo dráž. Aktivováno, tak uvidíme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Posted September 14 Share Posted September 14 A máte tam po aktivaci všechny aplikace? Já tam mám jen Traffication a Kalendář. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavkinv Posted September 14 Share Posted September 14 Dobrý den, prosím o nápovědu, kde lze stáhnout a aktivovat, Moc děkuji. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guppy Posted September 17 Author Share Posted September 17 (edited) Ahoj, aktivovat buď přímo v android aplikaci MyŠkoda, nebo na stránce skoda connect. Po aktivaci se automaticky objeví v nabídce infotaimentu. To Jaroslava: Počet aplikací v balíčku možná souvisí s verzí infotaimentu. Já mám Columbus..... Edited September 17 by Guppy 1 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
pavkinv Posted September 17 Share Posted September 17 Děkuji 😊 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jaroslava Hűbnerová Posted September 18 Share Posted September 18 (edited) Guppy: Já také. Ale v OIV. Edited September 18 by Jaroslava Hűbnerová Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts