Sharko3 Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 před 36 minutami, Jakub95 napsal: Mam ještě originální, letos ji musím vyměnit, nejdřív jsem začal u známého řekl že to bude problém s DPF tak jsme dali originál nové včetně všech sond + egr + nové vstriky + škrtici klapku a tím to nebylo, pak jsem dostal doporučení na sgs motorsport Třebotov, tam dali nějaký nejnovější originální software s tím že to bude vyřešené a nebylo. Ted to bylo v originálu tam řekli že by to možná mohla být řídící jednotka baterie, ale že to ještě nikdy neviděli takový problém. Kdyby si na něco přišel tak budu rád za info, nebaví mi furt zkoušet další a další díly. https://www.skoda-diely.sk/nahradny-diel/5q0915181j-riadiaca-jednotka-baterie-skoda-47316.html Myslíš túto srandu ? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub95 Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Jo to je ono Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharko3 Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Tak to bude podľa mna to 🙂 lebo mame ešte 2 Octavia síce po FL motor 1.6TDI 85KW DSG7 a druha 1.6TDI 5 manuál pri naštartovaní tak isto zvysene otáčky ale po prejdení cca 5km už si auto zreguluje na voľnobežné cca 750. V našom prípade to bude podľa mna tento diel. Otázka znie ideme to skúsiť vymeniť ? 😀😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub95 Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 Já ani pořádně nevím jakou toto má funkci, známý mi říkal, že to na autě odpojit, respt. že jen vypojil ten konektor a je to prý lepší pro baterii a nesvítí žádná závada. Na druhou stranu si říkám kdyby to bylo k ničemu tak by to tam asi nedávali 🙄 ale asi za zkoušku nic nedáme. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharko3 Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 No ja tiež neviem presne ale myslím si, že to ma spoločne niečo aj s ovládaním Štart/Stop systému, že to ovláda aj túto činnosť resp. Vyhodnocuje ake je napätia na batérii a podľa toho ho aktivuje. Neviem nie som mechanik preto by bolo asi rozumne si dať poradiť od niekoho kto sa do toho vyzná a tak to vymeniť aby sme neboli len meniči a bez výsledku 😀😀 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharko3 Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 (edited) před 5 hodinami, Sharko3 napsal: Edited November 17, 2023 by Sharko3 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ondra16V Posted November 17, 2023 Share Posted November 17, 2023 @Sharko3 proč cituješ sám sebe, když je to přímo předchozí příspěvek Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub95 Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 @Sharko3 Ahoj tak už si vyřešil problém? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharko3 Posted December 5, 2023 Share Posted December 5, 2023 Ahoj Jakub, akurát som chcel napísať. Mal som auto u jedného dobrého autoelektrikara ale žiaľ ani jemu sa tento problém nepodarilo vyriešiť vraj je všetko v poriadku. Robili sa rôzne merania skúšky no nenašla sa žiadna chyba tak ja už fakt neviem … Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Náprava Posted December 21, 2023 Share Posted December 21, 2023 Vyřešil už někdo tuto závadu? Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharko3 Posted January 16 Share Posted January 16 Ja ešte nie 😕 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jakub95 Posted August 28 Share Posted August 28 Ahoj kluci, vyřešil jste už někdo problém? Já furt bez úspěchu Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sharko3 Posted September 14 Share Posted September 14 Ahoj, ja ešte nie 😕 rozmýšľam vymeniť kábel - na autobatériu tu Riadiacu jednotku pre kontrolu batérie Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts