Jump to content

Díra do pytle radicky.

Farnell

Recommended Posts

Ahoj kucí, koupil jsem si predvanocni darecek-kozenou chromovanou radicku, ale mam defend-lock, tudiz tam musim udelat diru-sice mi to rve srdce, ale musim. Takze jak myslite abych ji udelal co nejlip. Asi presne odmerit misto otvoru z ty stary... Ale cim to vyriznout? Skalpelem? Chtel bych aby to byl presnej, peknej kruhovej otvor, aby to tam pekne pasovalo a nebyly videt zadny otrepy... Co mi poradite??? Dekuji B)

Ahoj kucí, koupil jsem si predvanocni darecek-kozenou chromovanou radicku, ale mam defend-lock, tudiz tam musim udelat diru-sice mi to rve srdce, ale musim. Takze jak myslite abych ji udelal co nejlip. Asi presne odmerit misto otvoru z ty stary...  Ale cim to vyriznout? Skalpelem? Chtel bych aby to byl presnej, peknej kruhovej otvor, aby to tam pekne pasovalo a nebyly videt zadny otrepy...    Co mi poradite???  Dekuji    B)

Já mám Construct, takže ze strany tunelu, nic do pytle, ale myslím, že tam taky budeš mít nějakej kroužek, kterej případné otřepy skryje, ne? Já bych našel správné místo, nakreslil, propíchl díru uvnitř otvoru a normálně vystříhl nůžkama.

Edited by mischicka

Se zámkem tam je krycí kroužek který fakticky skryje případné otřepy. Já měl origo pod tím krycím kroužkem ještě pryžový "O-kroužek", ale ten se časem rozpadl a vypadl :D . Drží to i bez něj, takže buď v klidu a bez obav. Půjde to a bude vypadat dobře.

Zkusil bych ten servis jak píše Maverick

Se zámkem tam je krycí kroužek který fakticky skryje případné otřepy. Já měl origo pod tím krycím kroužkem ještě pryžový "O-kroužek", ale ten se časem rozpadl a vypadl :D . Drží to i bez něj, takže buď v klidu a bez obav. Půjde to a bude vypadat dobře.

Zkusil bych ten servis jak píše Maverick

Když jsem měnil tunel, tak mě to taky napadlo, ale pak jsme to zvládli doma a jsem na to hrdej kol120

Nepotřebujem žádný škoda servisy kol120