starman Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 (edited) dopadlo takhle-... psal jsem o tom v jiné debatě, tak mi říkali dej sem fota tak je sem dávám co vy na fotky? Edited December 30, 2006 by starman Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman Posted December 30, 2006 Author Share Posted December 30, 2006 dopadlo takhle-...psal jsem o tom v jiné debatě, tak mi říkali dej sem fota tak je sem dávám co vy na fotky? a ještě tato Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
vikino1 Posted December 30, 2006 Share Posted December 30, 2006 Vytmeliť a streknuť. Dopadol si relativne dobre-to mňa ked štraichol zo zrkadla boli 4 kusy a sklo na maderu. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
kláca Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 ty voe zrDcátko.. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
century Posted January 2, 2007 Share Posted January 2, 2007 Nic si z toho nedělej. já mam škráblý ale zvenku takže to vyřeším asi chromovými kryty. odřel mi to jeden magor v kamionu. byli sme na úzké cestě která byla hodně vysoko a byli velký škarpy. nemohl zastavit a počkat až ho objedu, musel jet samozřejmě. kdybych nechvátal tak jsem to otočil a vyndal bych ho z toho kamionu, idiota jednoho zasranýho. Jsou to naprostý vypatlancí. Neříkám že všichni, ale většina jo..... Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 Nic si z toho nedělej. já mam škráblý ale zvenku takže to vyřeším asi chromovými kryty. odřel mi to jeden magor v kamionu. byli sme na úzké cestě která byla hodně vysoko a byli velký škarpy. nemohl zastavit a počkat až ho objedu, musel jet samozřejmě. kdybych nechvátal tak jsem to otočil a vyndal bych ho z toho kamionu, idiota jednoho zasranýho. Jsou to naprostý vypatlancí. Neříkám že všichni, ale většina jo..... citím s tebou( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
starman Posted January 3, 2007 Author Share Posted January 3, 2007 Vytmeliť a streknuť. Dopadol si relativne dobre-to mňa ked štraichol zo zrkadla boli 4 kusy a sklo na maderu. opravím si to, vím měl jsem štěstí, stála za domem, a průjezd kolem ní je asi 4,5metru(((( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
century Posted January 3, 2007 Share Posted January 3, 2007 Nic si z toho nedělej. já mam škráblý ale zvenku takže to vyřeším asi chromovými kryty. odřel mi to jeden magor v kamionu. byli sme na úzké cestě která byla hodně vysoko a byli velký škarpy. nemohl zastavit a počkat až ho objedu, musel jet samozřejmě. kdybych nechvátal tak jsem to otočil a vyndal bych ho z toho kamionu, idiota jednoho zasranýho. Jsou to naprostý vypatlancí. Neříkám že všichni, ale většina jo..... citím s tebou( Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 ahojte, nechcem zakladat nove tema a tak sa opytam tu.Chcem dat zrkadla do laku, kde mam co povolit ? musim dat cele zrkadlo dole alebo staci len ten plast co chcem dat do laku. díkes Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
cartmanko Posted March 5, 2008 Share Posted March 5, 2008 staci len plast, zo spodu mas myslim 2-3 sroby. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Reso Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 ale treba vybrat zrkadlo?? ked chcem sa dostat ktym srubkam?? dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam Posted March 8, 2008 Share Posted March 8, 2008 som sa na to dival a zo spodu zrkadla su 2 skrutky nebude asi treba nic ine vybrat. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Reso Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 (edited) adam ako si dopadol??? je treba odskrutkovat tie dva srubky co su na spodku? Edited March 16, 2008 by Reso Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 reso: cakam kym bude pekne pocasie ,lebo stale prsi. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Reso Posted March 16, 2008 Share Posted March 16, 2008 jj viem Sestra mi hovorila ze v PU stale prsi Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam Posted March 17, 2008 Share Posted March 17, 2008 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 tak dnes som to pozrel. uvolnil som zo spodu 2 na velkom a 1 na malom zrkadle ,ale neslo vytiahnut asi treba este nieco povolit . poradte dik Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
adam Posted March 19, 2008 Share Posted March 19, 2008 (edited) nikto neporadi? Edited March 19, 2008 by adam Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
sleuth Posted June 7, 2008 Share Posted June 7, 2008 Musíš ještě vyloupnout sklo (neboj se toho) a pod ním jsou další 2 šroubky. Pak už jen krytku vysuneš směrem nahoru Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts