Přejít na obsah

Přední stěrače OI - problémy, nejdou vypnout, atd.


Octavius84

Doporučené příspěvky

Návštěvník
To asi nebude, motorek jsem měl venku,kontakty očištěny,napruženy a problém trvá (údajně by mohlo jít o doběhové relé,je tam něco takového?)

jojo bouchni do palubky a uvidis - pokud prestane tak rele

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Ahoj, potřebuju radu. Koupil jsme si Octavii rv 12/1998. Prvních pár dní stěrače bez problému, ale včera večer na cestě domů nechtěli zastavit. Najednou to bylo Ok a v pohodě jsem dojel. Dneska to začalo zase. Cvaknu tam setření, páčku vrátím do nulové polohy a stěrače stírají, stírají a pořád dokola. Stalo se mi to dneska několikrát a je to docela nepříjemné. Nakonec to vždycky přestane, ale někdy to trvá třeba dvě minuty a dře to už po suchém skle. Jinak to dělá na všech polohách včetně cyklovače (ten potom necykluje, ale pořád stírá).

Nakonec to vždycky nějak přestalo. Je možné, že by byl nějaký koncový spínač KO?

Moc díky za radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdarec chlapi mam OCTU 2003 . O STĚRAČÍCH JE TADY TOHO NAPSÁNO DOST ,ALE SVUJ PROBLÉM S TĚMA MÝMA POTVORAMA JSEM TADY NENAŠEL. PROBLÉM JE VTOM,ŽE KDYŽ JE SPUSTÍM ZAČNOU STÍRAT NORMÁLNĚ,ALE PO CHVÍLI ZAČNOU ZRYCHLOVAT SAMY OD SEBE A TO JE FOFR JEDOU PROSTĚ NAPLNO A POTENCIOMETR NA PÁČCE STĚRAČU VUBEC NEREAGUJE.NEMĚL NĚKDO Z VÁS PODOBNÝ PROBLÉM,UŽ JSEM Z TOHO NA NERVY. PŘEDEM DÍKY ZA KAŽDOU RADU.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jednou se mi stalo presne to co tobe,do toho mi nekdy jeste stiraly i kdyz jsem je proste vypnul jely samy!Pak se zacaly nekdy zastavovat a pak se zastavily uplne tak jsem jim chtel pomoct a zlomil jsem cely ten mechanismus!No prisla vymena celeho mechanismu a jsou jak nove rychlost je presne takova jaka ma byt a stiraji proste jak nove!No vlastne jsou nove! ;)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím, mám problem na 1,9tdi (r.v.98), blbne mi cyklovač na stěračích, při ostříknuti nebo jen jednorázovým setření se nechtějí zastavit a pak třeba zůstanou v půlce okna, nevíte někdo čím by to kromě relátka a páčky mohlo být?

mel jsem ten samy problem reseni je pod volantem je tam vetsi cerna krabicka cyklovace a v ni jsou dve relatka na jednom byla pecka na kontaktu ...ocistiit jehlovym pilnickem a je po problemu...

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Zdravím. Mám problém se zedním stěračem O1 combi. Při prvním setření jakmile se stěrač vrací se začne sekat. Vždycky kousek popojede a pak se zastaví a zase kousek popojede a zase zastaví to celé se opakuje asi 4krát než dojede na konec. Neví náhodou někdo čím to je? Je to v elektrice nebo mechanická porucha?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Co zkusit promazat ten domečky ve kterých se stěrače hýbou, jestli nejsou zaoxidovaný, případně tomu trošku zvětšit průměr, aby se hejbali lehce, jestli to nedrhne

Editováno: , autor: olisoft
citovanie predchadzajuceho prispevku je ZAKAZANE
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 měsíce později...

Zdravim, mam takový problém, občas se vypnou stěrače, i když mají stírat, zastaví vždy v parkovací poloze, např. přepnu do cyklovače, 10 min. jdou bez problémů a pak najednou nejdou nebo dám do polohy jednotlivého stírnutí 5 x ano a na pošestý už ne, pomůže pouze přepnout páčku úplně nahoru a dolu a zase se chytnou, také slyšim z podvolantu cvakání, nesetkal jse se s tím už někdo. Díky zakaždou radu.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Ahojte

mam problem s prednými stieračmi konkretne s konektorom ktori je na motorčeku ,kamarat pri demontáži vytiahol omilom kabliky z konektoru a teraz neviem v akom poradi su

bol by niekto taky dobry a pozrel na svojej oktavke v akom poradi maju ist?

su tam kabliky jeden hnedy to je asi zem, dalej čierno sivy, zeleno žlty ,zeleno čierny a zeleny dokopy 5kablikov

v akom poradi su zapojene dik

viem ze asi prvy je hnedy

stalo ma to 20poistiek aj tak som na to neprisiel :(

Editováno: , autor: Tomess2
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • o 2 týdny později...

Zapojit se do konverzace

Nyní můžete odeslat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte účet, přihlaste se nyní a zveřejněte příspěvek pomocí svého účtu.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním.   Odebrat formátování

  Je povoleno maximálně 75 smajlíků.

×   Z vašeho odkazu byl automaticky vytvořen náhled..   Odstranit náhled a nechat pouze odkaz

×   Předchozí vložený obsah byl obnoven.   Vyčistit editor

×   Nemůžete vložit obrázky přímo. Aktualizujte nebo vložte obrázky z URL.

×
×
  • Vytvořit nový...